Diari Més

Música

Ja es coneixen els grups classificats del 'iMAGIna't Música'

Els tres grups guanyadors oferiran un concert durant la 8a edició de La iMAGInada del 12 al 15 d'agost al Camp de Mart de Tarragona

Ja es coneixen els grups classificats del 'iMAGIna't Música'

Ja es coneixen els grups classificats del 'iMAGIna't Música'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat 31 de maig, es van tancar les inscripcions, amb un total de 25 inscrits provinents de diferents indrets i amb una varietat d'estils.Molts d'ells provinents de les comarques de Tarragona, però també de la província de Barcelona i fins i tot de les Illes Balears i el País Valencià.

Aquest concurs té l'objectiu d'oferir espais de visibilització a grups i solistes musicals. També es pretén crear una xarxa de músics que serveixi com a vincle per a descobrir, conèixer i compartir interessos. L'iMAGIna't valora artistes emergents que encara no tenen una trajectòria o vinculació professional establerta.

Després de rebre totes les propostes, han publicat els 8 classificats, que els dies 17 i 18 de juny pujaran al escenari de la Sala el Cau de Tarragona per oferir els seus treballs.

D'aquests concerts, sortiran un total de tres formacions guanyadores: dues que s'escolliran per votació popular i una pel jurat.

Els 3 grups guanyadors, oferiran un concert durant la 8a edició de 'La iMAGInada'.

El premi del jurat, a més, inclou l'enregistrament d'un single als 'Estudis 6db'de Constantí, l'enregistrament d'un videoclip per part de 'Sonats del Sud'i fotografies professionals de promoció amb la Sara Estalella.

Al web, www.laimaginada.cat, podreu trobar totes les propostes i els 8 seleccionats.

'La iMAGInada - Espai per a la llibertat d'expressió', d'aquest any serà del 12 al 15 d'agost al Camp de Mart de Tarragona i un cop més pretén transformar l'entorn urbà amb la missió de generar un espai crític i creatiu de participació col·lectiva al voltant dels següents eixos: difusió d'artistes i moviments locals, intercanvi de coneixements, reflexió i creixement individual, contacte intercultural, oci conscient i autogestió.

Seleccionats "iMAGIna't Música 2016:

Pau Saura (Calafell)

Greeners (Barcelona)

Virgili & The Rivals (Tarragona)

Apalanke (Tarragona)

La Caravana (Burjassot)

Gea Culture (Vila-Seca)

Proyecto Rana (Barcelona)

Postura (Esparreguera)

Ja es coneixen els grups classificats del 'iMAGIna't Música'

Ja es coneixen els grups classificats del 'iMAGIna't Música'Cedida

tracking