Diari Més

Civisme

Xapes com a premi i informadors que controlen qui no recull els excrements de gos

La primera fase de la campanya contra l'incivisme, 'Em comprometo amb Tarragona', és sobre la recollida d'excrements dels gossos

Xapes com a premi i informadors que controlen qui no recull els excrements dels gossos

Xapes com a premi i informadors que controlen qui no recull els excrements dels gossosMauri Fernandez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona lluitaràen contra de l'incivisme amb una nova campanya anomenada'Em comprometo amb Tarragona, que fomenta el civisme i la cura i manteniment de l'espai públic. La campanya es desenvoluparà en diferents fases, i la primera ja ha donat el tret de sortida. Aquestase centraen lesactituds incíviques en la recollida dels excrements dels gossos.

Del juny i fins a finals d’estiu, equips d’informadors recorreran les zones on es localitzen més excrements sense recollir i informaran als propietaris de gossos de l’inici de la campanya, de l’existència d’espais habilitats per a gossos, del cost de l’incivisme, de l’existència d’una ordenança sobre convivència i de l’import de les sancions per no complir les referents a la tinença d’animals i la seva cura. L’equip d’informadors premiarà les bones pràctiques de la ciutadania identificant-los amb una xapa amb el segell'Compromès amb Tarragona'. La campanya també inclou accions publicitàries en mitjans de comunicació i xarxes socials i elements comunicatius específics a pipicans i punts calents on es produeixen les actituds incíviques.

A la tardor, es llençarà una segona fase de la campanya centrada en els residus voluminosos i la brossa dipositada fora dels contenidors.

tracking