Diari Més

ERC assegura que són els únics que representen el canvi

ERC assegura que són els únics que representen el canvi

ERC assegura que són els únics que representen el canviCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Salvador i Miquel Aubà seran els caps de llista d’ERC a les pròximes eleccions generals, al Congrés dels Diputats i al Senat, respectivament. «El millor canvi és el que està passant a Catalunya, i l’únic que demanem és que ens el respectin», assegurava Salvador.

El republicà va assegurar ahir, durant la presentació oficial de la llista, que el canvi real i revolucionari, pacífic i democràtic, però molt enfocat a les polítiques socials i a «els problemes de la gent». Salvador explicava que el seu partit ha estat el que més s’ha preocupat per les demandes del territori, el que més preguntes ha fet sobre Covestro, Ercros o el corredor mediterrani, i Aubà concretava que ERC ha estat el més implicat en inquirir sobre la manca d’infraestructures al territori tarragoní. «Som un territori abandonat, no ens presten atenció a les nostres demandes, com la millora de les carreteres i de les vies ferroviàries», criticava Aubà.

Salvador va assegurar també que el vot a ERC és «un vot útil, sense vassallatges», referint-se, principalment, a la reivindicació del referèndum vinculant sobre l’Estat Català. El congressista explicava que són el partit que més s’hi ha implicat, i que aquesta és una condició indispensable que presenten a les càmeres.

tracking