Diari Més

Jocs Mediterranis

​La CUP exigeix una reunió amb els grups municipals per saber si l'Ajuntament renunciarà als Jocs

La formació assegura que des de l'octubre passat no hi ha hagut cap sessió amb els grups municipals sobre l'estat de l'esdeveniment

Primer pla de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb gest pensatiu abans de l'inici de la roda de premsa sobre els Jocs Mediterranis. Imatge de l'1 de juny del 2016

Josep Fèlix Ballesteros, govern espanyol, Jocs Mediterranis, pressupost, COE, Tarragona 2017, recursosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP ha demanat a l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, una reunió urgent amb tots els grups municipals del consistori «per aclarir si l'Ajuntament renunciarà finalment als Jocs Mediterranis». La formació ha fet aquesta petició després que l'alcalde fes un «desesperat ultimàtum al govern espanyol per aconseguir un finançament d'última hora que no obligui a suspendre els Jocs Mediterranis 2017».

Aquesta trobada hauria de permetre que tant el mateix alcalde com el conseller Villamayor, responsable dels Jocs, «exposin sense embuts si assumeixen plenament la possibilitat de renunciar als Jocs Mediterranis en cas de no rebre una milionària inversió estatal abans del 31 de juliol».

Els cupaires han destacat que des del mes d'octubre no hi ha hagut cap sessió cara a cara amb els grups municipals per tal d'informar sobre el desenvolupament organitzatiu del Jocs Mediterranis. Per aquesta formació, una trobada entre els grups municipals de l'oposició i l'equip de govern «permetria esclarir si l'ultimàtum pressupostari formulat per l'alcalde Ballesteros és una estratègia negociadora davant un govern espanyol que hauria de conformar-se a partir de les eleccions del pròxim 26 de juny, o bé una crida desesperada d'auxili davant un esdeveniment que només deixarà un llegat de deute».

tracking