Diari Més

Jocs Mediterranis

Cardenal (CSD) diu ara que l'alarma sobre Tarragona 2017 és a causa de les eleccions

El president del Consejo Superior de Deportes, Miguel Cardenal, es mostra optimista pel que fa a la celebració dels Jocs

Cardenal diu ara que l'alarma sobre Tarragona 2017 és per les eleccions

Cardenal diu ara que l'alarma sobre Tarragona 2017 és per les eleccionsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del ConsejoSuperior deDeportes (CSD), Miguel Cardenal, haatribuitl'alarma per la possible suspensió dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 a «la proximitat de les eleccions»perquè, segons ell, «no hi ha hagut cap circumstànciaque permeti canviar el judici d'aquesta manera».

«No vull polemitzar, però fa dues setmanes vaig estar a Tarragona en una reunió en la qual la celebració es donava per segura. No entenc què ha canviat, segurament la proximitat de les eleccions», ha afirmat.Preguntat sobre aquest assumpte durant una compareixença per exposar les previsions del CSD davant els Jocs Olímpics de Rio, Cardenalhaindicat: «No hi ha hagut, en els dos últims anys, res que hagi permès canviar el judici d'aquesta manera. No han canviat les circumstàncies. L'aportació del CSD, que ha estat compromesa i signada, s'ha lliurat ja.Vaig signar el conveni amb l'alcalde fa amb prou feines quinze dies i per això em crida molt l'atenció que s'estiguin pensant cancel·lar els Jocs al juliol».

La setmana passada el COE va llançar un avís sobre la possibilitat que els Jocssiguinretirats a Tarragona si no arriben els nou milions que falten.L'alcalde Josep Félix Ballesteros va indicar que no es planteja l'anul·lació, però que faltendiners i que la situació d'un govern en funcionsno ajuda.

tracking