Diari Més

Incident

Un aficionat d'«Orgull Grana» agredeix, presumptament, a un agent de seguretat

Els fets van succeir en finalitzar el Nàstic-Alabès, quan el jove hauria intentat accedir a la zona de Tribuna

Un aficionat d'«Orgull Grana» agredeix, presumptament, a un agent de la seguretat privada

Un aficionat d'«Orgull Grana» agredeix, presumptament, a un agent de la seguretat privadaDIARI MÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot va ocòrrer mentre Vicente Moreno compareixia davant dels mitjans de comunicació a la sala de premsa en acabar el partit. Un pis més amunt, a les escales principals d'accés a Tribuna, es començaven a sentir crits. Expliquen els nastiquers presents, que un aficionat de la grada d'«Orgull Grana» hauria intentat accedir, una vegada fora de l'estadi, un altre cop a l'interior. Un dels guàrdies de seguretat de la companyia privada contractada pel Nàstic, li hauria parat els peus, dient-li que ja no podia entrar. Va ser en aquell instant, segons expliquen, quan suposadament va esclatar la baralla. L'agent de seguretat hauria rebut cops en no permetre-li el pas al jove, i l'aficionat també, per part de l'agent privat.

Ràpidament una tromba de companys de seguretat van començar a enfilar les escales, des de fora del Nou Estadi, per tal de separar-los. Instants després, amics del presumpte agressor s'acostaven a ell per intentar-lo calmar. Els agents de seguretat se'l van endur cap a la zona de Tribuna més propera al Gol sud. Mentrestant, el guàrdia que hauria estat agredit s'intentava recuperar d’aquells moments de tensió.

Els agents antiavalots dels Mossos van procedir a la seva detenció

Els Mossos d'Esquadra, concretament els agents antiavalots de la brigada ARRO, que minuts abans havien abandonat el Nou Estadi, tornaven a entrar. En veure que el presumpte agressor seguia molt exaltat, es va procedir a la seva detenció.Tot això succeïa mentre a l'exterior, unes poques desenes d'aficionats d'«Orgull Grana» esperaven a veure què passava. L'ambient no era massa més bo que a l'interior: algun aficionat recriminava als agents de seguretat privada els cops que suposadament també havien rebut ells. «Està tot gravat!», cridava un dels nois als guàrdies privats.

Finalment, el presumpte agressor de l’agent de seguretat va ser dut a la comissaria, on ha passat la nit del dissabte. Aquest diumengealmatí, els agents li prenien declaració. En no tractar-se d'un delicte d'especial gravetat, ha quedat en llibertat, a l'espera de ser cridat pel jutge.

Un aficionat d'«Orgull Grana» agredeix, presumptament, a un agent de la seguretat privada

Un aficionat d'«Orgull Grana» agredeix, presumptament, a un agent de la seguretat privadaDIARI MÉS

tracking