Diari Més

Societat

Roben dos desfibril·ladors públics a Tarragona en menys de dos mesos

El primer furt va tenir lloc fa dos mesos a la parada d’autobús de Colom, i fa dues setmanes va ser el torn del desfibril·lador de l’Estació d’Autobusos

Espai buit on estava situat fins fa dues setmanes el desfibril·lador de l'Estació d'Autobusos.

Roben dos desfibril·ladors públics a Tarragona en menys de dos mesosJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alguna cosa passa a Tarragona amb els desfibril·ladors. Fa un mes, aquest mitjà publicava que havien robat l’aparell, que salva vides, situat al carrer Colom. Des de fa dues setmanes, el desfibril·lador de l’entrada de l’Estació d’Autobusos de Tarragona tampoc hi és. El motiu pel qual es roben aquests aparells és encara desconegut.

A principis d’abril va desaparèixer el desfibril·lador situat a la parada d’autobús del Mercat (carrer Colom), i l’Empresa Municipal de Transports (EMT) encara no n’ha instal·lat cap de nou. Des de llavors, han estat moltes les denúncies ciutadanes a través de les xarxes socials que han alertat a l’Ajuntament. Des de l’Àrea de Mobilitat es va comunicar que l’empresa tenia intenció de reposar l’aparell.

Fa dues setmanes el desfibril·lador robat va ser el de l’Estació d’Autobusos, ubicat a l’accés de la plaça Imperial Tarraco. Qui els roba? I per què ho fan? Hi ha algun mercat negre de desfibril·ladors? Aquestes i altres preguntes són les que es fan els tarragonins.

El carrer Colom, sense desfibril·lador des de fa un mes

El carrer Colom, sense desfibril·lador des de fa un mesTwitter

tracking