Diari Més

Jocs Mediterranis 2017

El secretari general del COE veu amenaçats els Jocs Mediterranis 2017, i no descarta prendre decisions immediates

El secretari general del COE assegura que «no s'han aconseguit els ingressos de patrocini que estaven previstos»

El disseny escollit és obra d'Aleix Girona, alumne de l'escola Abel Ferrater de la Selva del Camp, que s'ha proclamat vencedor en el marc d'una convocatòria en què han participat més de 10.000 escolars de 84 centres educatius del territori.

Presentació de Tàrracus, la mascota dels Jocs Mediterranis 2017Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè Olímpic Espanyol (COE) ha reconegut que la situació econòmica i política actual amenaça la celebració dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017, i no descarta«prendre decisions de forma immediata, si calgués», sobre el desenvolupament d'aquest esdeveniment, explica el secretari general del COE, VíctorSánchez.

«L'executiva del COE està vigilant molt de prop què està passant perquè la situació és seriosa, greu i amenaça la celebració dels Jocs», ha comentat el secretari general del COE.

Sánchez ha explicat a l'Assemblea General del COE que «Tarragona està passant per dificultats econòmiques»i té un «dèficit de 9 milions d'euros en el pressupost operatiu».

«No ha aconseguit els ingressos de patrocini que estaven previstos. Els que entren ho fan amb escassa aportació, malgrat haver estat declarat esdeveniment d'especial interès. Tenim un govern en funcions i no sabem què passarà en el futur», ha afegit.

Segons la seva exposició, encara falten per construir dues seus, que han patit retards, el palau de l'anell mediterrani i la piscina que es vol construir també en aquesta zona, a més d'una altra seu que s'està construint al Palau Sant Jordi i les obres d'actualització a l'estadi d'atletisme i el camp de futbol del Nàstic, que acollirà les cerimònies d'inauguració i clausura.

Tarragona 2017, jocs en els quals estan involucrats 16 municipis més, té previst celebrar-se del 30 de juny al 9 de juliol de 2017 amb un programa que inclou 31 esports.

Roda de premsaurgent

L'alcalde la ciutat i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, compareixerà davant dels mitjans de comunicacióa les cinc de la tarda, per donarinformació, després de les declaracionsdel secretari general de Comitè Olímpic Espanyol, Víctor Sánchez.

tracking