Diari Més

Jocs Mediterranis 2017

Blanco: «Ni en somnis contemplo que els Jocs Mediterranis de Tarragona se suspenguin»

El COE ha reconegut que els Jocs es troben en un moment complicat i que s'ha de començar a construir ja

El president del COE ha reconegut que falten entre 14 i 15 milions d'euros per fer els Jocs.

Blanco: «Ni en somnis contemplo que Tarragona 2017 se suspengui»COE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, ha afirmat que la situació dels Jocs Mediterranis 2017 es troba en «un moment complicat», i que no es pot esperar més per començar la construcció de les instal·lacions. «No contemplo ni en els meus pitjors somnis no celebrar els Jocs Mediterranis», assegura Blanco. Per altra banda, el president del COE reconeix que «ens trobem en un moment complicat i en una situació política difícil amb un govern en funcions». Blanco ha assegurat, després de l’Assemblea General del COE, que «falta un any i un mes per començar els Jocs i encara queden instal·lacions per construir».

Tot i així, el president del COE no té cap dubte que els Jocs es celebraran, i amb èxit. «Això només és una crida d’atenció perquè no podem esperar més», apunta. També ha manifestat que la falta de patrocini ha estat causada per un cúmul de coses, «el que s’ha de fer ara és impulsar la situació perquè seria un escàndol suprimir els Jocs a falta d’un any», explica Blanco. A més, ha sentenciat que la situación ha d’estar perfectament clara aquest mes.

«No contemplo no celebrar-los ni perdre diners. Si celebrem uns Jocs i perdem diners, no ho estaríem fent bé. Aquest mes s’haurà de treballar intensament i de manera conjunta per aconseguir patrocinis», explica el president del COE.

Finalment, Blanco ha declarat que falten entre 14 i 15 milions d’euros de patrocini privat i ha afegit que «sinó es comencen ara mateix les construccions no estaran llestes per l’inici de l’esdeveniment esportiu», ha conclòs Blanco.

tracking