Diari Més

Empresa

El director de Dow a Tarragona, Kepa Díaz de Mendibil, nou president de l'AEQT

Substituirà en el càrrec a Jesús Loma-Ossorio a partir del 2 de juny

El director de Dow a Tarragona, Kepa Díaz de Mendibil, nou president de l'AEQT

El director de Dow a Tarragona, Kepa Díaz de Mendibil, nou president de l'AEQTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de Dow Chemical Tarragona, Kepa Díaz de Mendibil substituirà a Jesús Loma-Ossorio en la presidència del’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT).Loma-Ossoriodeixarà el seu càrrec a partir del proper 1 de juny, dia en el qualdeixarà d'ocupartambé la Direcció General de l’empresa Covestro a Espanya.

Seguint el procés que marquen els estatuts de l'AEQT, el vicepresident de més antiguitat, que és Díaz de Mendibil, assumirà la presidència de l’Associació a partir del dia 2 de juny. Un cop en el càrrec, el nou president, amb la junta directiva, posarà en marxa els tràmits necessaris per assegurar la continuïtat en la gestió i l’estratègia de futur de l’Associació.

Kepa Díaz de Mendibil, actual Director del Complex Industrial de Dow Chemical a Tarragona, i Director d’Operacions de Dow Ibérica, es va incorporar a l’empresa el 1988, assumint diversos llocs en l'organització de Manteniment per a les Plantes de Derivats. El 1994 va ampliar les seves responsabilitats de Manteniment al Cracker d'Etilè ubicat a Tarragona. L'any 2000 es va traslladar a Ribaforada (Navarra) com a Director de fàbrica, i al 2003 es va traslladar a Correggio, liderant des d'allí les plantes italianes de Correggio, Cardano al Campo, i Parona. Com a membre actiu de l'Equip Global de Lideratge de Fabricació Sistemes de Poliuretà de Dow va exercir, a més, tasques de coordinació per a les plantes de Ribaforada (Espanya), el Caire (Egipte), Dilovasi (Turquia) i Mumbai (Índia). Al juliol de 2008, Díaz de Mendibil va tornar a Tarragona com a Líder de Producció del Cracker d'Etilè. Kepa Díaz de Mendibil és Master en Enginyeria Industrial per la Universitat de Bilbao. Actualment, a més, forma part dels consells d’administració del CAT (Consorci d’Aigües de Tarragona) i d’AITASA (Aguas Industriales de Tarragona SA).

tracking