Diari Més

Societat

Tarragona acull la Fira Natural & Co dedicada a la Salut i el Benestar

Els dies 27, 28 i 29 de maig més de 35 expositors s’aplegaran als voltants del Mercat Central

Tarragona acull la Fira Natural & Co dedicada a la Salut i el Benestar

Tarragona acull la Fira Natural & Co dedicada a la Salut i el BenestarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des d’avui dia 27 de maig i durant aquest cap de setmana, tothom qui vulgui es podrà apropar a descobrir les propostes de la Fira Natural & Co Tarragona que gira al voltant de la Salut i el Benestar.

Natural & Co és una mostra d’expositors dedicats al món de la salut, i què complementa l’oferta amb un seguit d’activitats i tallers participatius. La mostra acull, també una variada programació de cuines en directe: Show Cooking, que s’inicia el divendres a les 13h. amb Josep Anton Llurba, cuiner holístic.

Destaca també la participació de Nacho Pous, Xef del Restaurant Xamfrà del Fòrum que farà el Show Cooking dissabte a les 12 hores i la reconeguda Xef, escriptora i divulgadora: Pilar Ibern «Gavina».

La fira acollirà diferents tallers infantils com el taller de pà (dissabte 18h) de la mà de Jordi Andreu, de Generació Forn Pastisseria Jordi Andreu i altres tallers que complementen l’oferta pels més petits.

La fira està organitzada per l’Associació de venedors del Mercat central de Tarragona, l’Unió d’Empresaris dels Voltants del Mercat i l’Associació TerraVitae (organitzadors d’EcoReus).

L’objectiu és «promocionar la zona i reactivar l’espai dels voltants del Mercat» segons explica la Presidenta de l’Associació del Mercat Central, Maria Virgili. Els horaris seran divendres i dissabte de 10:00 a 21:00 i diumenge de 10 a 15:00 hores.

tracking