Diari Més

Societat

Sirena per un dia, el somni de la Chloe

La iniciativa es fruit d'una col·laboració entre l'empresa tarragonina 'Sirenes Mediterranean Academy' i la fundació 'MAKE A WISH'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Internacional ‘MAKE A WISH’ amb col·laboració de l’empresa tarragonina ‘Sirenes Mediterranean Academy’ han fet possible el somni de la Chloe, una nena de cinc any que té el síndrome Hipoplàstic al costat esquerra del seu cor i que volia aprendre a nadar com una sirena.

La Fundació ‘MAKE A WISH’ amb seu a Londres, vol portar a terme desitjos màgics per a nens i nenes amb malalties que amenacen la seva vida. Així doncs, es van posar amb contacte amb l’empresa tarragonina per complir per segon any, el somni d’un nen de la fundació.

L’empresa tarragonina realitza les activitats a partir dels 8 anys, en aquest cas, han fet una excepció i han creat un producte especial per la Chloe, segons explica Susana Seuma, de l’empresa ‘Sirenes Mediterranean Academy’ «hem fet una cua especial perquè no sigui tant pesada i també hem preparat una activitat adaptada a ella per que li sigui fàcil fer-se una sirena».

La jornada s’ha iniciat amb una explicació teòrica de les sirenes i els moviments que s’havien d’aprendre per fer dins de l’aigua. Un cop dins de la piscina, han practicat tots els moviments i li han donat el diploma que indica que s’ha convertit en una sirena. La Chloe ha estat acompanyada de les seves germanes bessones que també han volgut realitzar l’activitat amb ella.

Sirena per un dia, el somni de la Chloe

Sirena per un dia, el somni de la ChloeMarta Olivé

Sirena per un dia, el somni de la Chloe

Sirena per un dia, el somni de la ChloeMarta Olivé

tracking