Diari Més

Societat

La dona acusada de segrestar a la seva filla: «Em miren pel carrer»

Natalia Alberti recorrerà totes les sentències per recuperar la custòdia de la petita de 5 anys

La Natalia Alberti prefereix no mostrar el seu rostre.

La dona acusada de segrestar a la seva filla: «Em miren pel carrer»Carla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Em fa por sortir al carrer. Tothom em mira i em reconeix», explica Natalia Alberti, la dona de 40 anys, acusada pel seu exmarit de segrestar a la seva filla. A principis de maig, en Màrius Lleget, veí de Tarragona, va denunciar públicament a la seva exparella per haver desaparegut i per haver-se emportat a la filla d’ambdós, una nena de 5 anys. L’home, desesperat, va penjar cartells per Vilafranca del Penedès —localitat on resideix la mare i la nena—, i va explicar la seva història als mitjans de comunicació. Alguns diaris van publicar la foto de la Natalia. «És per això que, vagi on vagi, la gent em reconeix», comenta la Natalia.

Segons explica la dona, «vaig marxar uns dies de vacances a Olot amb la meva filla, i en Màrius m’ha denunciat per segrest». Fa aproximadament un mes, la justicia va donar la custòdia de la petita al pare. Però la Natalia i les seves advocades asseguren que recorreran les sentències fins a aconseguir demostrar que el millor per la nena és viure amb la mare.

Durant deu dies, la Natalia i la seva filla van estar a Olot. Segons explica la dona, «en Màrius tenia constància d’aquesta escapada, i tot i que em va estranyar, hi estava d’acord». Segons explica la Natalia, es va quedar sense bateria al mòbil i no va poder avisar a en Màrius fins que van arribar a Olot. «Allà no teníem cobertura, però tampoc necessitava parlar amb ningú», explica la Natalia. Quan va saber que els Mossos d’Esquadra l’estaven buscant, va tornar cap a Vilafranca del Penedès i es va personar a la Comissaria. La setmana que ve, la Natalia ha de declarar com a acusada pel segrest de la seva filla

«Només vull viure tranquil·la»

«No és la primera vegada que en Màrius organitza un circ com aquest», explica la Natalia. «En una ocasió, va portar a la nena a urgències i la va obligar a dir als metges que jo la maltractava», comenta. Segons expliquen les advocades i la mare, «quan la petita torna de passar uns dies amb el seu pare està nerviosa i angoixada».

Per la Natalia, el seu malson va començar quan es va quedar embarassada de la seva filla, ara fa cinc anys. «En Màrius va perdre la visió i l’infern va arribar a casa. El vaig denunciar per maltractament i va sortir absolt. A partir d’aquí ell s’ha vist capacitat per ensorrar-me la vida. Jo només vull viure tranquil·la amb la meva filla. No m’imaginava que arribéssim fins aquí», explica desesperada la Natalia.

Tutela judicial no efectiva Per la Natalia, que la justícia hagi donat la custòdia de la nena al pare ha estat una sorpresa. «Un informe fet per professionals de l’àmbit diu que la nena estava bé vivint amb mi», explica. El dia del judici, segons afirma la Natalia «la jutgessa em va dir que, o acceptava la custòdia compartida, o li donaria la custòdia individual al pare». Les advocades de la dona creuen que la jutgessa ja tenia pensat què faria, abans de cel·lebrar la vista. «No va actuar amb imparcialitat», comenten les advocades. La Natalia no té recursos econòmics, i cada vegada que el seu exmarit la denuncia, li atorguen un advocat d’ofici diferent. Fins ara, la dona no ha tingut gaire sort, i segons ella«no m’han defensat bé». És per això, que actualment, les seves tres advocades s’han posat d’acord, i asseguren que lluitaran «per recuperar la dignitat de la Natalia».

tracking