Diari Més

Cultura

Status Quo, Gente de Zona, Izal i Hombres G, entre els artistes del festival Imagina't

La TAP acollirà les actuacions del 8 de juliol fins el 24 de setembre

Status Quo, Gente de Zona, Abraham Mateo, Izal i Hombres G, entre els artistes del festival Imagina't

Status Quo, Gente de Zona, Abraham Mateo, Izal i Hombres G, entre els artistes del festival Imagina'tyoutube.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest estiu, entre el juliol i el setembre,Tarragona es convertirà en l'escenari d'actuacions musicals i escèniques d'artistes internacionals i nacionals de tot tipus.Satus Quo, Gente de Zona iIzalsón alguns dels grups que actuaran a la Tàrraco Arena Plaça (TAP)en el marc del festival Imagina't, que arriba a la ciutat de la mà de la mateixaTAP i ZERO Produccions.

La primera edició del festival comptarà amb la presènciadels artistes ja confirmats Status Quo, Abraham Mateo, Paco Candela iArturo y los Caballeros de la Mesa Redonda. A més d'aquests, s'hi afegeixenLos Suaves, en la seva girade comiat, Hombres G, Gente de Zona, així com macroesdevenimentscom el Tan Fan (amb la participació de grupscomIzal, Sidecars, Elefantes o Miss Caffeina), l’espectacle‘El Arte de los Caballos Andaluces’ o el Made As America (CaféRacer & American Cars & Cool Lifestyle). També hi haurà espai perl’humor, amb Berto Romero i el seu show ‘Sigue con nosotros'.

8 de juliol: PACO CANDELA

Nascut a Mairena del Aljarafe (Sevilla) el 26de novembre de 1971. Paco Candela és un intèrpret amb una veuprodigiosa, emmarcat en l’estil musical delFlamenc; marca la diferència cantant Fandangos,Tangos, peteneres, Sevillanes iRumbes, entre d'altres.

9 de juliol: LOS SUAVES

Van néixer com a banda al 1980,d’Ourense natal, ciutat on segueix residint lamítica banda. En aquests anys el grupde rockhaeditat 11 discs en estudi, 4 discs dobles i/otriples en directe, diversos dvds (amb gires,documentals, concerts exclusius, etc.) i desenesde recopilatoris resumint la seva carrera.

16 de juliol:ARTURO Y LOS CABALLEROSDE LA MESA REDONDA

És un espectacle de gran formatenfocat al públic familiar i pensat, sobretot,per nens i adults.Una alternativa amb la qual gaudir d’un granxou carregat d’aventures, princeses, cavallers,acròbates,coreografies eqüestres,doma peu a terra, màgia iil·lusions del magMerlí.

23 de juliol: GENTE DE ZONA

Coneguts mundialment pel seu hit La Gozadera, el grup va començar l'any 2000, quan diversosrapers es van reunir a Alamar, una àrea urbanade l’Havana coneguda com el bressoldel hip-hop cubà. Al 2014, Gente de Zona va unir a EnriqueIglesias i Descemer Bé per produir el tema, Bailando, que va catapultaral grup a l’àmbit internacional.

29 i 30 de juliol, 5 i 6 d'agost: EL ARTE DE LOS CABALLOS ANDALUCES

Espectacleeqüestre flamenc sota la direccióde Carmelo Cuevas, genet titulat per la Realescola Andalusa de l’Art Eqüestre de Jerez iCampió del Saló Internacional del Cavall a Sevilla(Sicab). Dues hores d’espectacle en elsquals s’enalteix l’art de l’equitació, sense oblidar-se de la seva fusió amb el flamenc, duesde les arts més representatives d’Andalusia.

12, 13 i 14 d'agost: TAN FAN: IZAL, ELEFANTES, MISS CAFFEINA, SIDECARS

Un festival que unirà la passió pel món delmotor, la música i la gastronomia, envoltatd’un ambient amb estil 'Cafe Racer', delsanys 50.Exposicions, estands oficials de motos, constructorscafe racer, barbers, zona de food trucks,música en directe, dj i molt més. Durantla nit hi tindran llocles actuacions de bandes de primer nivell Indiei PopRock de l'estat.

IZAL

Grup de música indie pop/rockoriginari de Madrid, format per Mikel Izal (vocalistai compositor), encapçalant una formacióque completen Alejandro Jordá (bateria),Emanuel Pérez 'Gat' (baix), Alberto Pérez(guitarres) i Iván Mella (teclats).El grup ha estat guardonat en els Premis RollingStone 2013, en la categoria de 'GrupRevelació', i aquest 2016han sigut guardonats pels premisUFI a la cançó de l’any amb Copacabana.

ELEFANTES

Grup de música pop/rockoriginari de Barcelona, format el 1994 perShuarma (cantant i compositor), Jordi Ramiro(baterista), Julio Cascán (baixista) i HugoToscano (guitarrista).Al desembre de 2005, després de deu anysd’existència, el grup va emetre un comunicaten el qual anunciava la seva separació, tornanta escena posteriorment l’any 2013.

MISS CAFFEINA

És una banda de rock quees remunta a l’any 2005, quan Sergio Sastre,descontent amb el projecte en el qual es trobava,va començar a compondre temes ambPablo de la Torre, i ambÁlvaro Navarro iDaniel Boluda,amic de Pablo, van començar a assajar els 4en els locals Rock Palace de Madrid.Així poc a poc van anar arribant fins a 4 EPs,que han presentat en directe en unesquantes sales per tota la geografia espanyola.

SIDECARS

Sorgida el 2006, va guanyar elPremi de la Música al Millor Àlbum de RockAlternatiu 2009 i el Premi La Nit en Viu -ElsGuilles- al Millor Grup Revelació 2008. Elsseus membres són Juancho (Guitarra solista iVeu), Manu (Guitarra rítmica i cors), Dr. Gerbass(Baix) i Ruly (Bateria).

20 d'agost: STATUS QUO

És una banda britànica de rockfundada a Londres el 1962, pel vocalista iguitarrista Francis Rossi i pel baixista AlanLancaster. Després d’alguns canvis en la sevaalineació i després de presentar-se amb diferentsnoms, van debutar discogràficamentcom Status Quo en 1968 amb el senzill Picturesof Matchstick Men. La bandaés considerada una de lesmés reeixides del Regne Unit, amb més de 120milions de còpies venudes al voltant del món.

26 d'agost: HOMBRES G

Banda de pop espanyol liderada des de 1983per David Summers (1964), fill del coneguthumorista i cineasta Manuel Summers, i formadainicialment per David Summers (veu ibaix), Rafael Gutiérrez (guitarra), Daniel Mezquita(guitarra i teclats) i Javier Molina (bateria).

El seu pop despreocupat i sense complexosva arrasar en les generacions més jovesde la segona meitat dels 80 i va fer miquesels rècords de vendes dels grups espanyolsdel moment. Són considerats ídols inicials de la post-modernitat madrilenya.

27 d'agost: LOQUILLO

L’any 1980, després de veure'l exercint defigurant a la televisió, la companyia Cúspideli ofereix gravar un disc, i recluta a tota velocitata diversos músics de diferents grupsper prepararun repertori. El següent any es forma Loquillo y Los Trogloditas, fins que se'n separa definitivament el 2008amb l’edició de Balmoral, disc homenatgeal local on solien reunir-se. Des de llavors canta en solitari.

2, 3 i 4 de setembre: MADE AS AMERICA

Festival inspirat en el programa televisiu Fast N ‘Loud,on els mecànicsRichardRawlings i Aaron Kaufmanbusquen negociar el preu delsvehicles per després restaurar-los, vendre’ls i treure'nbeneficis.

16 de setembre: BERTO ROMERO

Nascut a Cardona l'any 1974, Berto Romero va fer les primeres aparicions a la televisió en programes de TV3. El 2007 va incorporar-se a l'equip del programa que llavors feia Buenafuente, i des de llavors ha treballat conjuntament amb el reusenc a la productora El Terrat en diversos projectes humorístics, tant teatrals com televisius.

24 de setembre: ABRAHAM MATEO

Amb tan sols 17 anys, la jove promesa del pop espanyol ja ha publicat tres àlbums:AM (2013), Who I AM (2014) i Are YouReady (2015). Tots els seus discos han arribata la categoria de Disc d’Or a Espanya.El volum de seguidors d'Abraham Mateo és impressionant, amb més de trenta-un clubsde fans repartits per tot el planeta.

tracking