Diari Més

La Tarraco Arena Plaça vol portar el 'Dúo mecánico' de Gas Monkey

Aaron Kaufman i Richard Rawlings podrien visitar Tarragona al setembre en el marc del festival Imagina'T

Richard Rawlings i Aaron Kaufman, protagonistes de Fast N'Loud

Richard Rawlings i Aaron Kaufman, protagonistes de Fast N'LoudDCL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aaron Kaufman i Richard Rawlings s’han convertit en tot un fenomen televisiu. El Dúo Mecánico, tal com els anomenen i es fan anomenar, podria fer acte de presència a Tarragona a principis del mes de setembre, en el marc del festival Imagina’T, amb la T de Tarragona, que es desenvoluparà a la Tarraco Arena Plaça.

Kaufman i Rawlings podrien arribar a Tarragona en el marc de l’espectacle Made as America, un esdeveniment únic a Espanya que va dirigit tant a professionals del sector de les motocicletes i automòbils americans, com al públic en general que se senti atret per aquest tipus de vehicles. Aquests dos especialistes en tunejar vehicles són protagonistes d’un programa televisiu de Disovery Channel i Discovery Max que, des del seu garatge de Texas, anomenat Gas Monkey Garatge, compren cotxes per després poder restaurar-los completament i vendre’ls.

El Made as America tindrà lloc els dies 2,3 i 4 de setembre, a partir de les deu de la nit, i el preu d’assistència és de 5 euros, amb consumició inclosa. L’Imagina’T barreja música i arts escèniques i arribarà a Tarragona el 8 de juliol, per abaixar el teló el 24 de setembre. Va ser Álex De la Rosa, responsable de l’espectacle, qui ha explicat aquest matí, durant la presentació de l’esdeveniment, la possibilitat de l’arribada de les dues estrelles televisives. «Estem parlant amb ells. Potser els dos, un d’ells, o algun altre del mateix taller vindran», va dir, tot sorprenent amb l’anunci del sorteig d’un cotxe. «Regalarem un Moustang», va reblar.

També hi haurà vehicles antics exposats, i el pressupost total de l’esdeveniment és d’un milió d’euros i, entre totes les activitats que s’hi realitzaran, està previst que es reparteixin 51.000 tiquets. Cal recordar que la capacitat màxima de la Tarraco Arena Plaça és de 10.800 persones.

També destacarà la primera edició del festival Tan Fan, del 12 al 14 d’agost, amb música Indie rock i, a més, segons va destacar Sheila Micó, encarregada de l’esdeveniment, «es podran veure motos d’estètica antiga». La gent, a banda d’assistir a l’espectacle, podrà gaudir de vehicles a dues rodes que compten amb una gran bellesa, que combinen amb motors més que preparats per totes les situacions.

Les propostes musicals són molt variades. Van des del flamenc de Paco Candela (8 de juliol) fins a Los Suaves (9 juliol), passant per Gente de Zona (23 de juliol), StatusQuo (20 d’agost), Hombres G (26 d’agost), Loquillo (27 d’agost) i Abraham Mateo (24 de setembre). No tot seran vehicles i música, sinó que també hi haurà la representació Arturo y los caballeros de la mesa redonda (16 de juliol), l’espectacle eqüestre El Arte de los Caballos Andaluces (29 i 30 de juliol i 5 i 6 d’agost) o l’actuació de l’entranyable Berto Romero, un home que mai passa desapercebut, i que arrencarà els somriures dels espectadors el 16 de setembre. Els preus dels espectacles variaran segons de quin es tracti i la zona des d’on es vulgui seguir. A partir de l’1 de juny es posaran totes les entrades a la venda i, com a novetat, també es podran adquirir a les oficines de Correus.

tracking