Diari Més

Festival

Un taller de circ, una zona de jocs i un concurs musical, novetats del Minipop

El festival, que se celebrarà del 3 al 5 de juny, ha fet aquestes tres incorporacions d'última hora al seu programa

El Minipop incorpora enguany tallers de llarga durada per a nens de manor edat

El Minipop incorpora enguany tallers de llarga durada per a nens de manor edatDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival Minipop, que se celebrarà del 3 al 5 de juny, suma tres noves activitatsal seu programa. El concurs musical, Miniquiz, un taller de circ i una zona de jocs s'han sumat a les propostes del festival tarragoní.

El divendres, entreCola Jet Set i la projecció de Hawaa Hawaai, es farà el Miniquiz, un concurs per a totes les edats on els participants podran posar a prova els seus coneixements musicals. Estarà presentat per la periodista Helle Kettner i entre els premishi ha des d'un sopar fins a un lot de productes infantils.

El taller de circés la segona incorporació d'última hora que s'ha fet als actes del Minipop. La Companyia Passabarret! oferirà el diumenge un taller on ensenyaraa fer equilibris sobre objectes, manipular elements, caminar sobre un cable o enfilar-vos damunt d’una bola.

A més, durant els tres dies de festival, s'ha afegit una nova zona de jocs, amb la col·laboració de Lu2 i l'Associació de Càmpings de Tarragona. En aquest espai, hi haurà jocs de taula divertits i diferents, bitlles, carreres de sacs, io-io, dominos i una taula de ping-pong.

tracking