Diari Més

Cultura

Goyo Jiménez visita Tarragona aquest juliol

Presenta l'espectacle By The Way al Palau Firal el proper 29 de juliol

Goyo Jiménez visita Tarragona aquest juliol

Goyo Jiménez visita Tarragona aquest juliolYoutube.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'humorista i monologuistaGoyo Jiménez presentarà el seu espectacle By The Way el proper 29 de juliol a les 21h al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Les entrades ja estan a la venda a través de la pàgina web tuticket.org. Les primeres 100 entrades tenen un preu de 15€, la resta es poden aconseguir per un import d’entre 16 i 18€ (als preus se’ls ha d’afegir les despeses de gestió).

En la seva anterior gira amb l’espectacle Evoluzión, Goyo Jiménez ja va omplir l’auditori August el passat 2015. Amb el nou monòleg By The Way, que tindrà lloc el proper mes de juliol, també s’espera una gran afluència de fans al palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Repàs d'humor

Goyo Jiménez està considerat tant per la crítica com pel públic com un delsmillors monologuistescòmics del país, i durant el seu espectacle,ensenyarà al públic els seus millors moments.L’espectador es veurà immers en el perquè dels monòlegs i podrà tornar a recordar alguns dels seusmoments però des d’una visió diferent i, com sempre, amb monòlegs nous.

tracking