Diari Més

Celebració

«La nostra manera d'ensenyar anglès ha triomfat a Tarragona»

L’escola d’anglès Bill’s celebra els seus 20 anys de vida amb una gimcana dirigida als més petits

La recerca dels ous de Pasqua és un dels jocs que més ha agradat.

«La nostra manera d'ensenyar anglès ha triomfat a Tarragona»Carla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escola d’anglès més famosa de Tarragona, Bill’s English School, celebra enguany els seus 20 anys de vida. El centre, situat al carrer Pau Claris, és coneguda per la seva manera d’ensenyar, sota el lema «Learning is fun» (aprendrees divertit). Per això, aquest matí, el Parc del Francolí ha acollit una gimcana per nens, per tal de commemorar aquests 20 anys.

La principal particularitat dels jocs organitzats per l’escola és que han estat amb anglès. Pintaven amb anglès, buscaven ous de Pasqua amb anglès i jugaven a bàsquet amb anglès. Una tècnica que, segons explica William Evans Loving, fill del fundador de l’escola, «ha triomfat a Tarragona. La nostra intenció és que els nens aprenguin i que s’ho passin bé, a la vegada.

Els nens que s’han apuntat a la gimcana han participat en jocs típics anglesos i americans, com per exemple Fish&Chips, una mena de circuit amb objectes, també a la recerca dels ous de Pasqua, i a beisbol. A més, hi havia un espaid’art, on els petits podien pintar-se les cares. La festa ha acabat amb música i una barbacoa.

William Evans Loving ha valorat aquests 20 anys d’acadèmia com a «molt interessants», i també ha volgut agrair a tots els pares que han confiat amb l’escola durant tots aquests anys.

tracking