Diari Més

Societat

No hi ha hagut rècord, però ha sobrat solidaritat

El Feel Vermut no aconsegueix el Rècord Guinness del Vermut solidari més gran del món, però aconsegueix recaptar fons per la Fundació Noelia

El primer tram de la Rambla Nova de Tarragona ha acollit el Feel Vermut solidari a favor de la Fundació Noelia.

No hi ha hagut rècord, però ha sobrat solidaritatCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vermut solidari celebrat avui a la Rambla Nova no s’ha convertit en Rècord Guinness. S’han repartit 900 degustacions de vermut, que sumen un total de 170 litres. El rècord era repartir més de261 litres de vermut. Però tot i que no s’ha aconseguit aquesta fita, se n’ha aconseguit una altra de millor. Tarragona, una vegada més, mostra la seva solidaritat.

El Vermut dels ’30 anys de Tarragona Ràdio’ s’ha convertit en esperança per la família de l’Adrià, o el que és el mateix, per la Fundació Noelia. L’Adrià té 5 anys, i en fa dos li van diagnostar una distròfia muscular per dèficit de col·lagen 6, una malaltia degenerativa que afecta els nens en l’àmbit muscular. La seva família, encapçalada per la seva mare Noelia, han decidit lluitar per buscar una solució a la malaltia del seu fill, a través d'una línia d'investigació delsEstats Units. És per això que Feel Vermut ha decidit recaptar fons per aquesta entitat, i així finançar l'estudi.

Durant tota la jornada, el primer tram de la Rambla Nova de Tarragona ha acollit centenars de tarragonins. Entre els atractius hi havia inflables pels més petits, actuacions de ball amb Sinhus Sport i Salsa Buru i música en directe, a càrrec del cantautor Fito Luri.

L’espai ha estatpresidit per una gran copa de vermut a dalt de l’escenari que ha captivat la mirada de tots els assistents, que portaven el barret vermell i el vermut i les patates a la mà. Durant una estona, la commemorada Tarragona Ràdio ha connectat en directe des del lloc. Un cop més, Tarragona ha demostrat la seva solidaritat i les seves ganes de sortir al carrer.

tracking