Diari Més

Urbanisme

Concurs de projectes per la recuperació del Turó de l'Ermita de la Salut

L'Associació de Veïnes i Veïns de la Vall de l'Arrabassada i Músics consideren que la zona es un lloc marginat de la ciutat

Concurs de projectes per la recuperació del Turó de l'Ermita de la Salut

Concurs de projectes per la recuperació del Turó de l'Ermita de la SalutDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Veïnes i Veïns de la Vall de l’Arrabassada i Músics considera que el Turóde l’Ermita de la Salut ha estat sempre un lloc marginatde la ciutat, maltractat per les diferents administracions i oblidatper les inversions públiques.

Davant d’aquests fets, l’associació es mostra preocupada i considera necessari encetar un procés per acabar amb l’oblit històric d’aquest espai públic i aixírecuperar el seu ús públic en condicions dignes. En aquest sentit, l'associaciója ha mantingut diferents reunions amb els responsables municipals, en les quals ha assistitel president del Col·legi d’Arquitectes i s’ha fet pales l’estat actual del turói els possibles camins que es poden seguir.

En aquestes reunions es va acordar com a proper pas, convocar un concurs de projectes amb l’estreta col·laboració del Col·legi d’Arquitectes com a garant de tots els principis que deuen presidir un procés com aquest.

L’Ajuntament ja ha manifestat la seva bona predisposicióalconcurs, que es convocaria i realitzaria aquest any 2016 per tal de poder fer les obres necessàries el 2017.

tracking