Diari Més

Salut

Quatre nens tarragonins afectats per l'enterovirus són traslladats a la Vall d'Hebron

Una nena queda tetraplègica a causa d’un brot d'enterovirus que va tenir lloc al desembre

Ahir dimarts, quatre menors tarragonins van ser derivats a l'hospital barceloní de la Vall d'Hebron.

Quatre nens tarragonins afectats per l'enterovirus són traslladats a la Vall d'HebronCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons ha pogut saber el Diari Més, ahir dimarts, quatre nens tarragonins, afectats per l'enterovirus, van ser traslladats a l'hospital de la Vall d'Hebron, després de passaruns dies a Joan XXIII.Tal com hanconfirmat els Serveis Territorials de Salut a Tarragona, ara mateix, a l'hospital Joan XXIIIencara es troben ingressats quatre menors més per l'afectació de l'enterovirus, tot i que no ha transcendit el seu estat.

Tota la informació de la qual disposa Salut sobre els casos neurològics aguts per enterovirus s’oferirà demà dijous en una compareixença del sotsdirector del Servei Català de la Salut, Josep Argimon, del Cap de Microbiologia de Vall d’Hebron, Tomàs Pumarola i del Cap de Servei de Pediatria del mateix hospital, Carlos Rodrigo.

Una nena queda tetraplègica

Segons ha pogut saber el Diari Més, una nena, -que de moment no ha transcendit la quina localitat és-, ha quedat tetraplègica a causa d'un brot d'enterovirus que va tenir lloc al desembre. A més, segons ha informatla cadena televisiva8TV, la petitarequereix respiració artificial.

Les infermeres de Joan XXIII denuncien la contractació precària

Les infermeres de Joan XXIII denuncien la contractació precàriaACN

tracking