Diari Més

Societat

AFANOC inicia la campanya 'Posa't la gorra!'

Té lloc a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona els dies 18, 20, 23, 25, 27 i 30 de maig i els dies 1 i 3 de juny

AFANOC inicia la campanya 'Posa't la gorra!'

AFANOC inicia la campanya 'Posa't la gorra!'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com cada any, a partir d’avui dimecres 18 de maig, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) posa una paradeta a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, que també estarà els dies 20, 23, 25, 27 i 30 de maig i els dies 1 i 3 de juny. En aquesta paradeta es podrà adquirir la gorra de la campanya 'Posa’t la gorra!', per a que el dia 5 de juny, qui hagi comprat la gorra, pugui accedir amb un descompte, a la 14ª edició de la festa solidària que tindrà lloc, aquell dia, a Port Aventura Park.

La gorra d’aquest any, dissenyada per la Roser Capdevila, representa un ramat de xais sobre un fons verd que ballen, juguen, canten, mengen, llegeixen, s’estimen i es fan regals. Ens volen recordar tot allò que ens fa gaudir a tots, tant si som petits com grans. Una gorra que, com cada any, ens recorda que els nens i nenes amb càncer, per sobre de patir aquesta malaltia que els roba una part del seu temps, segueixen tenint els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que més els hi agrada.

Posant-nos la gorra els ajudem a construir un futur on realitzar aquestes inquietuds i fer possible aquests somnis. Posant-nos la gorra els ajudem a millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies. Posant-nos la gorra contribuïm a mantenir La Casa dels Xuklis, una llar que els acull quan s'han de desplaçar lluny de casa per rebre el tractament als hospitals de referència.

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya va néixer el 1987 a partir de l’experiència vital que van viure un grup de pares i mares que es van trobar amb la situació de tenir un fill o filla ingressat a l’hospital amb diagnòstic de càncer. La missió de l’Associació és estar al costat de la família durant tot el procés de la malaltia atenent, principalment, les necessitats que es van generant: psicoemocionals, socials, educatives i econòmiques.

AFANOC inicia la campanya 'Posa't la gorra!'

AFANOC inicia la campanya 'Posa't la gorra!'Cedida

tracking