Diari Més

JOCS MEDITERRANIS 2017

Expolicencias s'ocuparà d'elaborar el 'merchandising' dels Jocs 2017

La companyia ha realitzat treballs relacionats amb Barcelona World Race o el Mundial de Natació de Barcelona del 2013

Expolicencias s'ocuparà d'elaborar el 'merchandising' dels Jocs 2017

Expolicencias s'ocuparà d'elaborar el 'merchandising' dels Jocs 2017Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia nacional Expolicencias S.L. ha estat la guanyadora del concurs públic per als treballs de disseny, producció, comercialització i distribució dels productes promocionals i el merchandising oficial dels XVIII Jocs Mediterranis. El preu d’aquest contracte és de 500.000 euros (sense IVA) i els treballs s’hauran d’executar fins al 31 de juliol del 2017. A la vegada, l’import d’adjudicació inclou un cànon fix de 15.000 euros i un 15% de royalty sobre l’import de vendes. Cal destacar que aquesta companyia presenta una llarga trajectòria en el sector. Així, ha realitzat el merchandising d’esdeveniments com Barcelona World Race 2014-2015, Universiada Invierno Granada 2015, el Campionat del Món de Natació de Barcelona 2013 o el Mundial de Bàsquet FIBA Spain 2014.

Cal destacar que, entre l’ampli catàleg de productes que formaran el merchandising oficial, hi haurà un casc romà dels Jocs Mediterranis. Així, participants i espectadors podran protegir-se del sol o simplement lluir la marca tarragonina rememorant els seus avantpassats.

Segons les bases del concurs, l’adjudicatària haurà de començar a desenvolupar i posar a la venda aquests productes promocionals enguany. El contracte del servei requereix la figura d’un proveïdor per a la comercialització i l’explotació del programa del merchandising, així com d’un proveïdor encarregat de la producció dels objectes promocionals destinats a satisfer les diferents necessitats del Comitè i la Fundació Tarragona 2017. La concessió de la marca tindrà una validesa de deu anys i inclourà la producció i comercialització de la mascota del certamen esportiu. Més enllà del casc romà, el paquet de promoció tarragoní de promoció dels Jocs està format per elements tan habituals com samarretes, gorres, clauers, imants o adhesius. Les exigències mínimes també contemplen la creació de bosses gym-sack –les motxilles de cordills i de tela–, mocadors, polseres de silicona, tasses, pai-pai i el peluix de la mascota escollida. El proveïdor també haurà de gestionar de manera integral els punts de venda, tan físics com a través del portal web. La política de preus es fixarà conjuntament entre el proveïdor i la Fundació Tarragona 2017.

tracking