Diari Més

Jocs Mediterranis 2017

Convergència li farà el buit a Felip VI durant la presentació de la mascota dels Jocs

El portaveu, Albert Abelló, afirma que el rei ve a Tarragona amb 'duros de xocolata' a la butxaca

Felip VI visitarà Tarragona dijous vinent

Felip VI visitarà Tarragona dijous vinentCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal convergent a l'Ajuntament de Tarragona ha anunciat que no assistiràl’acte de presentació de la mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 que presidirà el rei Felip VI. El seu portaveu, ALbert Abelló, ha explicat que, «Sempre des del respecte a qualsevol personalitat, no assistirem a l’acte perquè el considerem incoherent». Abelló ha volgut recordar que aquesta és la segona vegadaque el rei Felip VI ve a un acte dels Jocs 2017, «obviant el finançament per fer possible l’esdeveniment esportiu.»

El convergent incideix en la manca de finançament pels Jocs per part de l'Estat.En aquest sentit, Abelló ha reiterat que l’executiu espanyol havia d’aportar 15 milions d’euros per la construcció del centre aquàtic i la reforma de l'estadi d'atletisme i del Nou Estadi del Gimnàstic. «Finalment, aquests 15 milions s'han convertit 3,4 que encara no han arribat», ha recordat.

«Queda poc més d’un any per a la celebració dels Jocs 2017 i aquest dijous a la butxaca del rei només hi haurà, de nou, duros de xocolata», ha conclòs Abelló.

tracking