Diari Més

Festes de Santa Tecla

El Nano Capità, protagonista del cartell de Santa Tecla 2016

Les tarragonines Elena Gavaldà i Jordina Estopà són les autores del disseny, que s'ha imposat entre una trentena de propostes

El Nano Capità, protagonista del cartell de Santa Tecla 2016

El Nano Capità, protagonista del cartell de Santa Tecla 2016Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La imatge guanyadora del concurs del cartell de Santa Tecla d'enguany té com a motiu principal el Nano Capità, un element de la festa que no protagonitzava el cartellde les festesdes de 1986.La setmana passada es va reunir el jurat del concurs d’imatge gràfica de Santa Tecla i el cartell escollit va ser la imatge obra de les joves tarragonines Elena Gavaldà i Jordina Estopà. El concurs, al qual es van presentar 30 propostes,s’havia d’inspirar en qualsevol aspecte relacionat amb les festes.

El cartell segueix un estil directe, senzill i minimalista. Per tal d’aconseguir una imatge propera a tots els públics, les seves dissenyadores van voler centrar-se en el vestuari tan característic d’aquest personatge entranyable de la festa tarragonina. «Teníem clar que havíem d'aconseguir crear una icona i ho vam realitzar amb absència de línia de contorn i colors plans»han explicat Gavaldà i Estopà.

Cartell de Santa Tecla 2016

Cartell de Santa Tecla 2016

tracking