Diari Més

Educació

Coneixent la Unió Europea

L'Oficina Europe Direct Tarragona crea un joc de l'oca perquè els escolars aprenguin més sobre la UE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Tant de bo, en un futur pròxim, puguem viure en una Unió Europea més humana, més generosa, més justa i solidària». Així conclouen els nens i nenes de 5è i 6è de l’Escola Saavedra el text que han realitzat conjuntament sobre la Unió Europea. I és que el passat 9 de maig va ser el dia d’Europa, i per tal d’apropar la UE als escolars, l’Oficina Europe Direct de Tarragona ha creat un joc de l’oca amb preguntes sobre Europa i els països membres de la Unió, iels escolars de l'Escola Saavedra han estatelsprimers en provar-lo.

Quin és el lema de la UE? Quantes estrelles grogues hi ha a la bandera? Quin país nòrdic comença per S? Aquestes són algunes de les preguntes que apareixen al joc, anomenat ‘Tira els daus i descobreix Europa’, que proposa un viatge a través de la UnióEuropea per fer una descoberta dels païsosmembresque en formen part.

Escola d'Art i Disseny de Tarragona

El taulell gegant ha estat il·lustrat per Álvaro Altarejos i Mariona Roig, estudiants de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona. «A cada casella hem dibuixat un element representatiu de cada lloc», expliquen els joves. D’aquesta manera, Tintín, un brètzel o una paella són algunes de les il·lustracions que es poden trobaral llarg del recorregut del joc, que comença a Tarragona.

Coneixent la Unió Europea

Coneixent la Unió EuropeaCristina Aguilar

tracking