Diari Més

Infraestructures

16 empreses opten a construir el Palau d'Esports

L’adjudicació del concurs està prevista pel 31 de maig

Palau d'Esports de Tarragona

Palau d'Esports de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 16 empreses són les que s'han presentat al concurs públicper a l’adjudicació de la primera fase de les obres del Palau d’Esports de Tarragona, que acolliràalgunes de les disciplines dels JocsMediterranis 2017. El concurs, obert per la Generalitat fa dues setmanes, ja s’ha tancat, i es preveu l’adjudicació de l’obra pel proper 31 de maig.

Anteriorment, aquest primer projecte ja va ser adjudicat a dues empreses diferents que es van acabar fent enrere per inviabilitat econòmica.Tal com va avançar Diari Més, una de les disputes que va fer tirar enrere, en primer lloc, la UTE formada per Dragados, Rubau i García Riera, i, poc després, a la unió de Copisa, Calaf i Sau, va ser la coberta del Palau. Ambdues empreses haurien valorat que el material que requereix la Generalitat no s’ajustava al pressupost que havien plantejat inicialment. Això ha fet atrassar l'inici de les obres, que estava previstpel 30 de juny del 2017.

Aquesta primera fasecorrespon a l'obra civil, i recullla fonamentació, l'estructura i la coberta de l'equipament. L'importde sortida és de 5,48 milions d'euros, i un cop es signil'acted'inici d'obra, la constructora adjudicatàriadispondrà d'un termini màxim d'execució de sis mesos. Les altres dues fases corresponen a l'arquitectura i a les instal·lacions. Des de la Generalitat es va assegurar que les licitacions per aaquestes dues darreres fases s'obririen a mesura que els respectius projectes constructius siguin aprovats pel Consell Català de l'Esport.

tracking