Diari Més

Societat

Denuncia el segrest de la seva filla de 5 anys en mans de l'exdona

Màrius Lleget tem per la vida de la petita, qui van veure per última vegada el passat 29 d’abril, quan arribava de colònies

En Màrius Lleget demana que si algú té una pista d'on pot estar la seva filla truqui al 649532014.

Denúncia el segrest de la seva filla de 5 anys en mans de la seva exdonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Màrius Lleget, un veí de Tarragona de 71 anys, va denunciar la setmana passada el segrest de la seva filla de gairebé cinc anys a mans de la seva exdona, que resideix a Vilafranca del Penedès. L’últim dia que van ser vistes va ser el 29 d’abril a les cinc de la tarda, quan la dona va anar a buscar a la petita que arribava de colònies. Després d’un llarg procediment de denúncies i recursos per maltractament, en Màrius no sap res de la seva exdona, Natalia Alberti, argentina de 41 anys, i de la seva filla Naira. En Màrius assegura que «la meva filla està desapareguda i en perill de mort».

El passat diumenge 25 d’abril, en Màrius va deixar a la seva filla Naira amb la seva mare. No l’ha tornat a veure més. La petita, que viu amb la seva mare a Vilafranca del Penedès, fa més de vuit dies que no va a escola i tampoc ha assistit a la visita concertada amb l’assistenta social.

La desaparició ha tingut lloc pocs dies després d’una sentència que donava la custòdia de la petita al pare. El passat 22 d’abril, el Jutjat número 1 de Valls atorga la guarda i custòdia de la nena al seu pare, i set dies després, mare i filla desapareixen. «En lloc de fer un recurs, la seva resposta és emportar-se a la nena lluny de mi», assegura en Màrius.

Segons explica el denunciant, la setmana passada els Mossos d’Esquadra van entrar a l’habitatge on resideixen la seva exdona i la seva filla, a Vilafranca del Penedès, i només hi van trobar maletes, com si estiguessin a punt de fer un viatge. Però d’elles ni rastre. «Potser han marxat a Argentina sense el meu consentiment», comenta en Màrius. Segons explica, «la meva exdona pateix esquizofrènia i maltracta a la nostra filla. Pateixo per la vida de la Naira», assegura desesperat i preocupat.

En Màrius està segur que la seva exdona «s’ha emportat a la nena gràcies a l’ajuda de membres de l’associació DHIDES –una entitat que fa de mediadora en situacions de conflicte conjugal–». Per part dels membres que formen DHIDES, asseguren que l’entitat només ha fet de mediadora en situacions conflictives, i que no saben on es troben en aquest moment la Natalia i la Naira.

El calvari d’en Màrius

En Màrius Lleget, nascut a Barcelona, fa tres anys que viu a Tarragona, per estar a prop de la seva filla Naira. El seu calvari va començar l’any 2011, quan la relació amb la seva dona es va trencar per un seguit de denúncies per maltractament, de les quals en Màrius sempre n’ha sortit absolt.

L’any 2004, la Natalia i en Màrius s’enamoren i se’n van a viure junts a un pis del barri de Sants de Barcelona. Des d’un primer moment, segons explica en Màrius, ell va deixar clar que no es volia casar ni tenir fills amb ella, «ja que ens portem 30 anys», explica. Al principi tot era perfecte, però de mica en mica «la persona que vaig conèixer es va anar convertint en una altra», assegura en Màrius. «Em vaig adonar que havia heretat la malaltia del seu pare, l’esquizofrènia», assegura. També afegeix que «fins i tot em va enverinar deixant-me gairebé cec, fins que no vaig acceptar casar-me amb ella».

En Màrius ha enganxat cartells amb la foto de la petita Naira pels carrers de Tarragona i de Vilafranca del Penedès. Té l’esperança de trobar aviat a la seva filla amb vida, i així començar una nou camí.

Denuncia el segrest de la seva filla de 5 anys en mans de l'exdona

Denuncia el segrest de la seva filla de 5 anys en mans de l'exdonaElena Pedrola

tracking