Diari Més

Societat

27 artesans ompliran la Rambla de 'coses boniques'

La 4a edició de la Minicrafts, la fira d'artesania del Minipop, es farà del 3 al 5 de juny

27 artesans ompliran la Rambla de 'coses boniques'

27 artesans ompliran la Rambla de 'coses boniques'Jaime Rojas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Rambla Nova de Tarragona tornarà a omplir-sede color i artesania del 3 al 5juny. I ho farà per acollir la 4a edició de la fira de coses boniques Minicrafts. Un aparador gegant a l’aire lliure que té l’objectiu que els artesans més punters puguin mostrar al gran públic el seu treball i vendre’l de manera directa als qui passegin per aquesta artèria de la ciutat. La Minicrafts també serà una manera excel·lent de donar la benvinguda al Minipop, al que servirà d’avantsala de luxe.

La Fira, enguany, creix una mica i és més ambiciosa. Aquesta vegada hi seran presents 27 marques d’artesans d’arreu del territori català i que toquen molts àmbits i que s’aproparan a la nostra ciutat per donar a conèixer els seus productes.

Així mateix, també comptarà amb la presència d’una petita representació de foodtrucks que li donaran un toc diferent a les altres edicions, amb les seves olors i gustos. Com en altres edicions, l'espai de la Fira ha estatcreatper l’equip d’arquitectura que dirigeix Pere Socias.

Roba diferent per a nens molt Minipop!

Detallistes, entusiastes i inconformistes. Així es defineixen la Rosa i l’Elena, el cap i el cor de Nins Stuff, que portaranroba per a bebès que enganxen pels seus estampats i la qualitat dels teixits. I com que les col·leccions són limitades, cada peça és pràcticament exclusiva.

Lakakús és la Carme i s’aproparà a la Minicrafts des de l’Espluga de Francolí per dur-nos les seves peces de roba i complements fetes amb teles a qui s’encarrega de donar una segona oportunitat amb la seva màquina de cosir i molt talent.

Els monstres de Nus Creacions no ens fan gens de por. Més aviat, ens encanten! I aquest juny tornaran a envair la Rambla. Encara no en teniu cap? Animeu-vos i escolliu el vostre, que busquen casa!

Si us agrada la roba acolorida i divertida, i alhora moltcòmoda, us agradaran les propostes de la Carme que és darrera de la firma Patapam i que ve d’Alcover. Els organitzadors avisen queles seves peces es convertiran en les preferides dels vostres fills.

El producte insígnia d’Ebaluh són els portanadons, un must per als pares i les mares d’estil urbà i desenfadat. A més, fan peces de roba amb materia primera fabricada 100% a Catalunyai fabriquen al Priorat.

I complements superoriginals per als petits més popers!

Uabi Savi. La bellesa de les coses radica també en la seva imperfecció. La Lídia, que ve des de Valls i que repeteix a la fira, ha decidit fer un canvi radical d’imatge però ens continuarà portant els seus complements pels més petits carregats de bon gust.

Hi ha res més divertit que guixar en una pissarra? Sí! Guixar en un vestit, en una samarreta o en una bossa... A Julie and Jane ho tenen tan clar que confeccionen pissarres enrotllables per dur a qualsevol lloc, i també roba 100% guixable.

Naitin. Poc es pensava la Natàlia que la seva afició amb el fil i l’agulla i la màquina de cosir la duria fins a la Minicrafts. Ella fa amb molta cura, complements de roba per a la canalla amb colors alegres i un disseny preciós, acurat i molt molt detallista.

Encara no teniu les ulleres de sol més enrotllades? Vinga, que les Little Woods tornen a la Minicrafts, i aquest cop amb una novetat: les Little Woods Mix. Ens les porten, com sempre, LittleThings4Kids. I també samarretes 100% orgàniques, objectes deco i moltes coses més per a nens i nenes amb estil.

La Rosa d’Ohlàlà fa ‘coses boniques per a gent bonica’. Les seves peces delaten la cura que posa en fer-les, pensant en el més mínim detall per fer-les realment úniques i irrepetibles. Una autèntica temptació per a mares i filles que afinen tots els detalls.

Mama, papa... juguem?

La Rosa té debilitat per les manualitats. Amb la seva marca Cuskcus durà a la fira uns treballs que faran les delícies dels més menuts. Peces per completar les cuines de fireta que tenen a casa, confeccionades amb feltre i que donen molt joc.

Tots hem tingut la nostra nina preferida. Keko’s handmade en fabrica unes d’irresistiblement irresistibles. De roba, fàcils de dur amunt i avall i d’una exquisidesa inigualable querobenel cor.

Les idees senzilles solen ser les millors. I si, a més, estan fetes amb amor i fusta, encara més. El pescador de núvols s’estrena a la Minicrafts amb unes canyes de pescar ben especials... per atrapar peixos voladors.

Mots Xics porta de Barcelona material didàctic innovador i audaç. Als seus saquets de roba s’hi amaguen botonets de fusta amb els quals podreu fer música, plantejar problemes matemàtics o inventar contes. Tot, amb una factura impecable.

Bojos pel DIY i molt més

Biterswit es defineix com un projecte creatiu, divertit i amb un punt friki. A la seva paradeta hi trobareu segells, imants, tasses i, sobretot, kits DIY. Però no us deixeu enganyar pel nom: el que ens porten la Norma i la Carlota des de Barcelona és més sweet que biter.

Puntades ha esdevingut punt de referència per a tots els enganxats a les agulles, els fils, els cabdells, al patchwork i a les labors en general. A la seva paradeta hi trobareu tot el material imprescindible per fer realitat els somnis dels més fans fatals del DIY tèxtil.

Els grans, ben guapos també

La Maria Teresa d’ematepé ens va encisar l’any passat amb els seus penjolls i arracades, petites joies de plata i ceràmica que es fan mirar. Enguany torna de nou per fer les delícies de les noies amb bon gust.

Outlier joies. La Bàrbara té un gust exquisit. Materials corrents i d’altres nobles es barregen en les col·leccions de joies minimalistes, precioses per lluir a tota hora d’aquesta tarragonina.

Les bosses de mà més pràctiques arribaran de la ma de Sulu, que ens venen a veure des de Mollet del Vallès. Intemporals, minimalistes, de colors i formes superportables. Petites, grosses, per penjar a l’esquena.

La Patrícia Solé ve des de Vilafranca del Penedès, a la Rambla Nova de Tarragona, per mostrar les seves joies, el seu bon criteri i bon gust. Materials nobles i pedres que s’apropen per convidar-nos a lluir-los cada dia.

Poc a poc, sense pressa. Però amb constància i ganes de fer les coses ben fetes. L’Alba, de Fil per randa, defineix la seva costura com a ètica i sostenible i fa peces útils i pràctiques.

La Malena fa petites joies que enamoren, delicades, lleugeres, molt d’ús diari. I ho fa des de Reus amb la seva marca, Menemú.

Fer joies amb el cor i més si aquest és de galeta és assegurar el tret. L’Arianna fa temps que és darrere la marca Corazón de galleta i en fa unes, de joies, que ens entusiasmen per la seva simplicitat. Llapis de colors i fustetes les protagonitzen.

La casa més original

Ceramir ve des de Vilafranca per portar les seves peces de ceràmica que encisen i canvien radicalment l’aspecte de qualsevol estança.

Convertir una paret en una autèntica obra d’art és una de les especialitats de la Yvonne. Sota el nom d’Espais per somniar tindrà un estand on ens mostrarà alguna de les meravelles que elabora per transformar les cambres dels més menuts.

Pa bo, bo. Fet amb les mans. Amb tot el temps del món. L’Ignasi és darrere del forn de pa artesà Crusteau i l’elabora sense additius ni conservants ni llevats. I ens en vindrà a portar una mostra!

tracking