Diari Més

Cultura

Loquillo, protagonista de la TAP aquest estiu

El cantant presentarà el seu nou disc, 'Viento del Este', el 27 d'agost

El Rock & Roll de Loquillo envaeix la Tàrraco Arena Plaça

El Rock & Roll de Loquillo envaeix la Tàrraco Arena PlaçaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mític cantantde la cançó 'Cadillac Solitario', Loquillo, visitará Tarragona aquest estiu, el proper 27 d'agost. La Tarraco Arena Plaça serà l'escenari que acollirà la seva actuació, que s'engloba dins la gira de presentació del seu nou disc, 'Viento del Este'.Les entrades es posaran a la venda a partir del proper dilluns 9 de maig.

Als seus 55 anys i en plena maduresa creativa, José M. Sanz, Loquillo, ha publicat prop de 30 àlbums i ha venut més de tres milions de discos, cosa que el converteix en una autèntica icona de la música estatal dels últims 35 anys. El seu nou treball ‘Viento del Este’ és una de les obres més ambicioses de la seva carrera, per la qual ha aplegat la que, en paraules del propi Loquillo, és la banda més perfecta del rock espanyol: Igor Paskual (guitarres), Josu García (guitarres elèctriques i acústiques), Mario Cobo (guitarres elèctriques, acústiques, guitarra baríton i pedal steel), Alfonso Alcalé (baix i contrabaix) i Laurent Castagnet (bateria).

Status Quo a la TAP

La programació per aquest estiu de la Tarraco Arena Plaçacompta amb un altre grup estrella. Els britànicsStatus Quo faran parada a Tarragona el20 d'agost en la seva gira mundial 'The Last Night of the Electrics'. Les entrades, ambun preu mínim de 45 euros, estan a la venda des del4 d'abril.El concert suposarà, a més, l'última oportunitat de gaudir de la seva música en format elèctric, ja que els britànics han anunciat que aquesta serà l'última gira mundial de la banda i que a partir d'aquí, només se'ls podrà veure en format acústic.

tracking