Diari Més

Infraestructures

Els panells de l'andana 2 seran reparats quan es remodeli l'estació

Des de fa uns dies, les pantalles informatives de l’estació no funcionen per problemes elèctrics

Els panells de l'andana 2 seran reparats quan es remodeli l'estació

Els panells de l'andana 2 seran reparats quan es remodeli l'estacióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els passatgers de l’estació de Renfe de Tarragona, que agafen els trens a l’andana 2, on paren els trens en direcció a Barcelona, ja no poden consultar els minuts de retard amb què arribarà el seu tren. Aquests últims dies, els usuaris de Renfe s’han trobat amb els panells apagats i els rellotges recoberts de cinta adhesiva amb el logotip d’Adif, l’empresa estatal que administra les infraestructures ferroviàries i que ha confirmat que no s’arreglarà fins que s’iniciïn les obres d’accessibilitat, per les quals ni hi ha data d’execuxió ni es coneix l’empresa que, finalment, les realitzarà.

Es tracta d’un problema amb el sistema elèctric, que s’arreglarà amb un canvi del cablejat. Així doncs, fins d’aquí un llarg període de temps, els usuaris hauran d’estar atents constantment al sistema de megafonia, que funciona perfectament o bé mirar els horaris als panells de l’andana 1, que també funcionen amb normalitat. Els usuaris comenten que, des de l’andana 2 és molt difícil, sinó impossible, veure els panells informatius de l’andana 1. Les obres de l’estació estan en ple procés de licitació. Actualment, un grup d’experts estan analitzant les ofertes que han presentat vora una trentena d’empreses, però no se sap la data en que escolliran l’adjudicatària.

Hi ha usuàris que consideren que aquest incident se suma a una gran quantitat de problemes que tenen l’estació i, de pas, el servei de trens en general. Romà Massot és un usuari habitual del servei de Regionals, i sovint viatja amb tren a Barcelona. Massot però no detecta gaires elements positius en els seus trajectes: «En el trasllat de Tarragona a Barcelona, Renfe organitza un viatge relaxat, que permet llegir la premsa, i resoldre algun que altre Sodoku», comenta amb sarcasme. Ell, i d’altres usuaris, acumulen queixes sobre la xarxa de rodalies pel que fa a incomoditat, manca de puntualitat, mal estat de la majoria de trens, mala informació, lentitud dels trajectes i l’abandonament de l’estació, tot i que aquesta última crítica està en vies de solucionar-se.

tracking