Diari Més

Policial

El presumpte assassí de la psicòloga tarragonina va estar condemnat per violació

Aitor Rivas ha acumulat 23 detencions des de finals dels anys 90

El presumpte assassí de la psicòloga tarragonina va estar condemnat per violació

El presumpte assassí de la psicòloga tarragonina va estar condemnat per violacióFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El presumpte assassí de la psicòloga tarragonina Blanca Tàrrega va estar condemnat per violació i robatori amb força a finals dels anys 90, segons avança el Diari de Tarragona. El rotatiu explica que Aitor Rivas va estrenar el seu historial delictiu amb aquest fet i des d’aleshores ha acumulat un total de 23 detencions per tot tipus de delictes.

Rivas va ser condemnat a 20 anys de presó per la violació d’una dona a Tarragona l’any 1995. Cinc anys després d’estar entre reixes va aconseguir el primer permís penitenciari i el 2003 va obtenir el tercer grau, havent de dormir cada nit a la presó. El següent any, va incomplir aquesta condició.

El 2005 va ser detingut a Saragossa i dos anys després va aconseguir de nou el tercer grau, fins que el 2012 va sortir en llibertat. Durant el segon tercer grau, va cometre diversos delictes, però la seva activitat va augmentar el 2013 a Reus i Tarragona on va ser detingut per robatoris amb força, estafa, apropiació indeguda, amenaces, danys, lesions, maltractament i incendi.

tracking