Diari Més

Societat

Trencant el tabú de la plenitud sexual

El nou establiment de les Gavarres busca normalitzar l’adquisició de joguines eròtiques

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Informar de l’obertura d’un nou Sexshop a Tarragona pot semblar del tot banal, però el cert és que aquesta nova botiga del sexe proposa un model veritablement nou. Per començar, des d’aquesta Sex Toys Center, instal·lada a les Gavarres s’evita parlar de Sexshop: «Som un supermercat. Un supermercat del sexe. La diferencia és que aquí, en comptes de comprar una caixa de cereals, pots comprar d’altres coses, com ara joguines sexuals, roba eròtica, o cosmètica. Ens agradaria normalitzar el tema del sexe. Així com un dia vas al cinema i després a comprar roba, també pots anar un dia a veure una pel·lícula i després al nostre supermercat», explicava el responsable comercial d’aquesta botiga oberta al públic el passat divendres.

Escoltant-ho, pot semblar un simple reclam per atreure a persones allunyades del perfil dels Sexshop al seu establiment, però el cert és que hi ha algunes diferències notables, respecte als establiments de sexe convencionals: «Nosaltres ens desmarquem dels Sexshops, i de tota aquesta imatge de llocs foscos. Els nostres establiments són molt amplis, amb molta llum i a cap de tots els que tenim, tampoc al de Tarragona, realitzem espectacles sexuals, ni tenim cabines», explicava el responsable. Pel que explica, és un model exportat de països com França o Alemanya on ja fa anys que la recerca de la plenitud sexual ha deixat de ser un tema tabú. La idea de base segons expliquen, és normalitzar la compra d’aquests productes, fent que una persona no hagi de sentir vergonya.

«Tenim diversos tipus de clients: els qui vénen sols i en saben molt de tot això, els qui vénen per curiositat i no en saben gens, moltes parelles. O gent que té problemes i necessiten productes, i moltes persones que per avorriment al llit, busquen noves coses», comentava l’home. Segons assegura, són les dones les qui acostumen a donar primer pas a l’hora d’experimentar: «Ella sempre és la primera que vol entrar».

Tots els nous empleats han rebut una formació intensiva per poder respondre a les qüestions, fins i tot a les més delicades o vergonyoses. «Volem potenciar la informació al client, la gent necessita preguntar. Tenim productes per a persones amb problemes d’erecció o d’ejaculació precoç», comentava el comercial d’aquesta superfície de 500 metres quadrats.

Però sens dubte, el producte estrella de l’establiment són els vibradors, de totes les formes, colors i mides. De fet, n’hi ha alguns de la grandària d’un puny, que simulen a escala gairebé real un braç... Hi ha des dels models més senzills i econòmics, fins als de luxe (amb incrustacions d’or) que guarden amb molta cura en unes vitrines. Alguns compten, fins i tot, amb comandament a distància per poder ser activats per l’altra persona, i segons expliquen des de la botiga, permeten ser emprats simultàniament, mentre es practica l’acte. Amb tot, els tubs de lubricant han estat els productes més venuts en els dos primers dies d’obertura.

Però el que més ha cridat l’atenció als curiosos no habituals a aquesta mena d’establiments és la «Zona de Fetish» (fetitxisme sexual per ser més clars). Segons reconeixen els responsables, la novel·la Cinquanta ombres d’en Grey, té part de culpa en aquesta popularitat sobrevinguda. «Hi ha productes sense cap duresa com jocs de plomes o antifaços. Però també hi ha els típics vestits de cuir o fuets per picar», explicava el responsable. Per descomptat, no es permet l’accés a aquesta botiga a menors de 18 anys.

Trencant el tabú de la plenitud sexual

Trencant el tabú de la plenitud sexualMarta Olivé

Trencant el tabú de la plenitud sexual

Trencant el tabú de la plenitud sexualMarta Olivé

tracking