Diari Més

Successos

El conseller d'Interior sobre el detingut, Aitor Rivas: «és l'autor d'un homicidi consumat»

Jordi Jané espera que entre diumenge i dilluns el detingut passi a disposició judicial

Aitor Rivas Samaniego, presumpte assassí de Blanca Tàrrega.

El sospitós de matar a la dona de Tarragona és l'exconvicte Aitor RivasFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller d'Interior de la Generalitat, Jordi Jané ha explicat aquest dissabte, segons que recull l'ACN, que esperen que entre aquest diumenge i dilluns passi a disposició judicial el detingut per la mort de Blanca Tàrrega a Tarragona. «La justícia actuarà però queda clar que els Mossos responen i està clar que la persona detinguda és l’autor d’un homicidi consumat», ha assegurat el conseller.

El sospitós de matar a Blanca Tàrrega durant la tardade dijousés Aitor Rivas Samaniego, de 38 anys i veí de Tarragona. Es tracta d’un delinqüent reincident, que ja hauria estat a la presó anys enrere. Segons ha pogut saber el Diari Més, el presumpte assassí tindria problemes amb les drogues i no té relació amb els seus familiars des de fa temps.

Divendres al matí, els Mossos d’Esquadra van practicaruna entrada i registre al domicili del suposat homicida. Acompanyats de la comitiva judicial i del detingut, els agents han escorcollat durant quatre hores un pis ubicat al número 32 del carrer Sant Antoni Maria Claret de Tarragona, d’on s’han endut diversos indicis a l’interior de bosses i caixes. Durant el registre no s’han localitzat objectes de valor ni joies que poguessin haver estat sostretes. Tot i això, l’individu té diversos antecedents per robatoris amb violència i intimidació.

Tot apunta que l’homicida va seguir a la víctima des del banc fins al seu domicili, i a l’interior de l’ascensor la va escanyar fins a matar-la. Alguns veïns el van veure fugir i van explicar als Mossos d’Esquadra la seva descripció.

tracking