Diari Més

Innovació

Neix a Tarragona un espai perfecte per treballar, dissenyar i crear

La iniciativa ha sorgit de la mà del Grup GCD, una empresa que es dedica a la venda i assessorament de materials de construcció

Un espai de 600 metres quadrats destinats a un viver d'empreses.

Neix a Tarragona un espai perfecte per treballar, dissenyar i crearCarla Pomerol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Nosaltres oferim experiències. I això no es paga ni amb tot l’or del món», afirma rotundament Gustavo Comes, director general del Grup GCD, una empresa que es dedica a la venda i assessorament de materials de construcció per a professionals i per a particulars. I és que aquesta empresa ha inaugurat un espai gratuït destinat al coworking entre els professionals del sector. Cedeixen nou sales, de manera gratuïta, a tots aquells que desitgin emprendre un projecte.

Aquest nou espai, situat al carrer Rovira i Virgili de Tarragona, compta amb 600 metres quadrats distribuïts en sales pensades per al professional del sector: arquitectes, constructors, enginyers, etc. És un espai inspirador i confortable.

Segons explica Comes, la crisi ha fet mal al sector de la construcció i el disseny, «per això oferim aquest espai de treball, per reduir despeses. Som com un viver d’empreses», explica el director general del Grup GCD.

D’aquesta manera, els professionals podran gaudir d’una sala tècnica, de reunions, d’altres amb diferents materials de construcció, i tindran accés a wifi i cafeteria; un espai privat idoni per a treballar, dissenyar i crear.

tracking