Diari Més

Cultura

Manolo García i Carles Francino, premiats als Ones Mediterrània d'aquest any

El certamen arriba a la seva 22a edició i premien iniciatives destinades a millorar el Medi Ambient

Manolo García i Carles Francino, premiats als Ones Mediterrània d'aquest any

Manolo García i Carles Francino, premiats als Ones Mediterrània d'aquest anyDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manolo García, Carles Francino, Carlos de Hita, Francis Núñez, Santiago Cirugeda, Bodegas Torres, la Fundació Josep Carreras, Modeto López, Aureri Tubilla, Cabildo de El Hierro i el Govern de les Illes Balears. Totes aquestes persones, institucions o organitzacions tenen una cosa en comú: són les condecorades amb els Premis Ones Mediterrània, que enguany arriben a la seva 22a edició i que es lliuraran el pròxim 3 de juny al Teatre Metropol, en un acte que arrencarà a les vuit del vespre.

El president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, es va mostrar molt orgullós d’arribar a aquesta 22a edició, la qual demostra l’èxit que està tenint aquest certamen. Gairebé un a un, Juárez va detallar els mèrits que tenen tots els premiats i, de passada, va agrair a l’Ajuntament de Tarragona la seva col·laboració, que arriba, segons les seves paraules, «gairebé al 40% del pressupost total de la cita». Precisament, de l’Ajuntament va parlar la regidora Elvira Ferrando, la qual va explicar que fa «anys que vaig al certamen, i és realment necessari i un orgull». Per la seva banda, la responsable de Comunicació del Port de Tarragona, Montse Adán, va afegir que «tenim clar que hem de continuar de creixent pel territori, però sempre de manera sostenible».

Els premis Ones distingeixen a persones, col·lectius o institucions que potencien iniciatives i projectes destinats a impulsar accions per a la defensa i millora del Medi Ambient, la solidaritat, la cultura i els drets humans.

tracking