Diari Més

Port

El Port tanca el primer trimestre amb un tràfic de 8,2 milions de tones

Ha registrat un creixement del 8,7% respecte el mateix periode de 2015

El Port tanca el primer trimestre amb un tràfic de 8,2 milions de tones

El Port tanca el primer trimestre amb un tràfic de 8,2 milions de tonesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona va moure un total de 8,2 milions de tones de mercaderies durant el primer trimestre de l’any, «mantenint els índexs de resultats positius de l’any anterior», segons va informar ahir en un comunicat l’Autoritat Portuària.

Durant el mes de març, la infraestructura portuària va registrar un creixement del 8,7% respecte al mateix mes del 2015. Aquest augment ha estat motivat, principalment, per l’impuls dels cereals, pinsos i farines, els productes químics i vehicles. En aquest sentit, només durant el mes de març la terminal de vehicles del Port de Tarragona va manipular 17.501 vehicles, davant les 12.847 unitats mogudes el mes de març de l’any anterior.

Durant el primer trimestre, el Port de Tarragona va moure 5,8 milions de tones de productes energètics. En aquest segment destaca el creixement del petroli cru, fuel-oil, benzina, carbó i biocombustibles. El Port de Tarragona s’ha convertit en un port distribuïdor a la Mediterrània de productes refinats del petroli, com el gasoil i altres productes petrolífers.

tracking