Diari Més

Festa i solidaritat

Un vermut per celebrar els 30 anys de Tarragona Ràdio

El 7 de maig, la Rambla Nova acollirà el Feel Vermut solidari a favor de la Fundació Noelia, que lluita ​contra la distròfia muscular congènita dels més petits

Presentació del 'Vermut més solidari'.

Un vermut per celebrar els 30 anys de Tarragona RàdioCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper dissabte 7 de maig a partir de les 11h a la RamblaNova, Feel Vermut celebraràel vermut especial '30 Anys de Tarragona Ràdio', amb la col·laboració de la Fundació Noelia, amés de ser el primer intent de Guinness World Records.

Un got de quasi 2,5m d’alçada i 1,25 cm d’ample regnaràal passeig amb 300 litres de Vermut Yzaguirre vermell del qual es serviran 3.000 degustacions al preu d’2 euros. A més per completar-lo, es repartiran 1.000 bosses de patates xips Frit Ravich i divers marxandatge dels nostres patrocinadors.D’aquesta manera els diners que es recullinaniran destinats aaquestaassociació tarragonina Fundació Noelia, que lluita contra la distròfia muscular congènitadels més petits. Aquest esdeveniment a més serà el primer intentde Guinness World Records.

Com sempre, l’esperit de la festa serà la de promoure el costum tarragoní de fer el vermut amb els amics i la família a les terrasses de la ciutat, la jornada estarà amenitzada per diferents actuacions musicals i culturals.

tracking