Diari Més

Esport

La prova de Nòrdic Walking torna a Tarragona amb dues noves distàncies

L’Escullera del Port acull la prova el diumenge 8 de maig

La prova de Nòrdic Walking torna a Tarragona amb dues noves distàncies

La prova de Nòrdic Walking torna a Tarragona amb dues noves distànciesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 8 de maigel passeig de l’Escullera del Port acull la segona edició de la Nordic Walking Champion Series Copa Tarragona, pràcticaque consisteixencaminar amb uns bastons especials semblants als utilitzats en l'esquí de fons.

Organitzatper Nordic Walking Series, iamb la col·laboració de l’Ajuntament, el Port de Tarragona i el Reial Club Nàutic, el certamenes disputarà en les distàncies de 10km i 21km i, aquest any, s’hi afegeixen els 42 km per equips i els5km, pensada per a les persones que volen iniciar-se en la pràctica del Nordic Walking.La prova reunirà participants vinguts d’arreu del territori espanyol i també de països com Letònia i Polònia, referents internacionals en la pràctica d’aquesta modalitat esportiva.

Nordic Walking

Originari dels països nòrdics, la incorporació d'aquests bastons a l'acció de caminar, permet activar el tronc superior i amb això diversos grups musculars, convertint en molt més eficient i saludable l'acció de caminar. A més es tracta d'un exercici d'entrenament de la resistència cardiorespiratòria (exercici aeròbic), s'incrementa el consum calòric, i la freqüència cardíaca respecte al simple caminar i sense nivells perceptibles de fatiga.

tracking