Diari Més

Successos

Detenen un sospitós que podria tenir relació amb l'assassinat de la dona de Tarragona

Es tractaria d'un individu amb antecedents per robatoris violents, molt comuns a la zona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un sospitós que podria estar relacionat amb l'assassinat de la dona de 54 anys de Tarragona a l'ascensor de casa seva, que ha tingut lloc aquesta tarda. Es tractaria d'un individu amb antecedents per robatoris violents.

La detenciós'ha portat a termehores després de que una dona de 54 anys i de nacionalitat espanyola, B.T.E, ha estat assassinada aquesta tarda al voltant de les 16 hores al bloc 7B del carrer Fra Antoni Cardona i Grau de Tarragona. La investigació es troba sota secret d'actuacions, tot i que fonts policials revelen que l'agressor hauria seguit la víctima fins al seu domicili i l'hauria atacat a l'ascensor fins a matar-la. Algunes fonts apunten que ha estat una veïna qui l'hauria trobat.

La víctima era psicòloga i mare de dos menors. En el moment dels fets diversos familiars es trobaven al domicili, i han rebut atenció psicològica en rebre la notícia.

L'ascensor de l'edifici resta precintat i mostra signes i marques de violència. Segons els veïns de la zona, en els últims mesos hi ha hagut diversos atracaments.

El consistori ha suspès el ple municipal en conèixer la notícia.

Imatges dels Mossos d'Esquadra escortant la vivenda de la víctima.

Detenen un sospitós que podria tenir relació amb l'assassinat de la dona de TarragonaCristina Aguilar

tracking