Diari Més

Successos

Detingut el presumpte homicida de la psicòloga tarragonina

L'homicida va seguir a la víctima fins a casa seva i la va atacar dins l'ascensor del bloc on vivia, al carrer Fra Antoni Cardona i Grau poc abans de les 16 h. La víctima, Blanca T. E. de 54 anys, treballada de psicòloga en un Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una dona amb signes de violència trobada ahir en un replà del seu bloc, al carrer Fra Antoni Cardona i Grau de Tarragona. Segons fonts policials, es tractaria d’un homicidi. Els Mossos van detenir, unes hores més tard, el presumpte autor de l'homicidi. Es tractaria d'un home de 38 anysde nacionalitat espanyolaamb un amplihistorialde robatorisamb violència.La detenció es va produir a la zona de l'Avinguda Marquès de Montoliu.

Els fets van passar al voltant de les quatre de la tarda, quan els veïns van alertar a la policia d’una persona morta a l’edifici. La investigació es troba sota secret de sumari, però fonts policials revelen que l’agressor hauria seguit a la víctima des del banc fins al seu domicili.El cas l’està investigant l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona, que treballa amb la hipòtesi d’un robatori violent.Algunes fonts apunten que, després de seguir-la, l’agressor hauria matat a cops a la dona a l’interior de l’ascensor. Aquesta és una circumstànciasobre la que no hi ha dadesconcretes, ja que altres fonts afirmen que la dona hauria mort escanyada. Una vegada morta, l’homicida l’hauria empès fora de l'ascensor,cap al replà del 6è pis. Els Mossos van escorcollar els voltants de l’edifici, que compta amb una gran zona de jardins. La portera del bloc del costat va alertar a la policia d’una sospitosa bossa de mà trobada a la zona. De moment, se’n desconeix l’origen.

La víctima es tracta de Blanca T.E., una dona de 54 anys, de nacionalitat espanyola, veïna de Tarragona i mare de dos fills. La dona treballava com a psicòloga al Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Tarragona, que pertany al grup Pere Mata, i que tracta amb joves amb problemes de conductes. Fonts pròximes a la víctima asseguren que la dona era una bona professional en l’àmbit de la psicologia i que era molt agradable amb els pacients.Els veïns del bloc es van mostrar preocupats i consternats davant dels fets, i van recordar l’onada de robatoris que viu la zona des de fa uns mesos.

Per la seva banda, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, quan es va assabentar dels fets va decidir suspendre el plenari que s’estava celebrant a l’ajuntament. El consistori ha convocat un minut de silenci avui a la una del migdia a les portes de l’Ajuntament en senyal de dol per l’homicidi.

Assassinen una dona a cops a dins de l'ascensor del seu domicili

Assassinen una dona a cops a dins de l'ascensor del seu domiciliCristina Aguilar

tracking