Diari Més

Creuers

400 creueristes arribaran aquest cap de setmana a Tarragona

El Port rep dos creuers, un divendres i l'altre diumenge

400 creueristes arribaran aquest cap de setmana a Tarragona

400 creueristes arribaran aquest cap de setmana a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 400 creuristes visitaran el territori en les dues escales previstes per aquest divendres i diumenge. El creuer Sea Cloud II de la companyia Sea Cloud Cruises atracarà aquest divendres, dia 29 d’abril, a les 13 hores procedent de Palma de Mallorca, a les instal·lacions de Port Tarraco. És el quart creuer d’aquesta temporada de Tarragona Cruise Port Costa Daurada. El vaixell té una eslora de 117 metres i arriba al port de Tarragona amb 94 passatgers a bord, la majoria son suïssos i alemanys.

Els creueristes tenen excursions contractades per visitar el centre de la ciutat i una bodega de vins del territori. El creuer salparà a les 20 hores d’aquest divendres amb destinació Barcelona.

Cinquè creuer de la temporada

Aquest diumenge, dia 1 de maig, atracarà al dic de Llevant del Port de Tarragona el cinquè creuer de la temporada, el Wind Surf de la companyia Windstar amb 310 creueristes a bord, de nacionalitat nordamericana principalment. El creuer atracarà a les 9 hores procedent d’Eivissa i salparà a les 22 hores amb destinació Barcelona.

Els creueristes tenen excursions contractades per visitar el centre de la ciutat, Montblanc i Poblet, Sitges i una bodega de vins del territori.

tracking