Diari Més

Educació

Fer música amb pilotes de bàsquet

Aquest dijous el Centre Cívic de Torreforta acull l'activitat Bàsket Beat, en el marc del programa Primavera TarragonaJove

Fer música amb pilotes de bàsquet

Fer música amb pilotes de bàsquetAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pilotes de bàsquet i ganesd'aprendre. Aquests són els dos ingredients principals que es necessiten per assistir a una sessió deBàsket Beat, que es realitza en el marc del cicle Primavera TarragonaJoveaquest dijous,de 18h a 20h, al Centre Cívicde Torreforta.

Bàsket Beat és una associació sense ànim de lucre, amb una metodologia i un projecte que utilitza la pilota de bàsquet, el cos i el joc per accedir a experiències artístiques de qualitat, acompanyar grups -especialment en situació́ de vulnerabilitat- i entrenar habilitats per a la vida amb una mirada crítica de transformació social. L'originalitat del projecte rau en el moment que aprofita l'accessibilitat de la pilota de bàsquet per canviar la vida de les persones mentre s'aprèn, es crea i es gaudeix de la música. L'activitat, doncs,converteix la pilota de bàsquetenun instrument per fer música i fomentar el creixement dels participants. El treball es focalitza en el cos, els interessos i les habilitats dels participants a través d’exercicis musicals accessibles i divertits.

Aquesta sessió està coorganitzada amb la Fundació Casal l’Amic i compta amb la col·laboració de l’Associació Deportiva Torreforta i la Xarxa de Centres Cívics. El tallerés gratuït, i tothom que desitgi assistir-hipot fer-hoamb reserva prèvia via el web www.tarragonajove.org.

tracking