Diari Més

Turisme

El creuer 'Wind Star', al Port de Tarragona durant la diada de Sant Jordi

Porta 150 passatgers, la majoria nord-americans

El creuer 'Wind Star', al Port de Tarragona durant la diada de Sant Jordi

El creuer 'Wind Star', al Port de Tarragona durant la diada de Sant JordiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El segon creuer de la temporada ja ha fet parada al Port de Tarragona. El 'Wind Star', de l'empresa 'WindStar', ha arribat aquest matí a les instal·lacions tarragonines amb 150 creueristes a bord, la majorianord-amercians. Els turistes gaudeixende la diada de SantJordi a la capital tarragonina fins les 10 de la nit, quan el vaixell té previstabandonar el Port, dirigint-se cap a Barcelona. Els creueristes visiten el centre de la ciutat,Montblanc, Poblet, i fins i tot unabodega de vins del territori.

Cap de setmana de creuers

Després que el 'Saga Pearl II' inaugurés la temporada de creuers del Port de Tarragona la setmana passada amb prop de 450 creueristes, aquest diumenge arriba el tercer vaixell, altra vegada amb més de 400 turistes a bord.Anomenat 'Berlin', i de la companyia 'Columbia Cruise Services', porta a Tarragona412 turistes de nacionalitat alemanya. En aquest cas, el creuer prové de Sete, i salparà diumenge a les 6 de la tarda cap a Saint-Tropez.

Tarragona Cruise Port Cosa Daurada es consolida com una destinació important de destí de creuers a nivell internacional al Mediterrani. Per aquest 2016 les previsions són de rebre 22 creuers, el doble de vaixells que l’any passat van atracar a les instal·lacions del Port.

tracking