Diari Més

Cultura

Comèdies i tragèdies grecollatines captiven 4.000 joves a Tarragona

El Festival Juvenil de Teatre Grecollatí ha portat obres d'Eurípides i Plaute al Camp de Mart i al Teatre Tarragona

Comèdies i tragèdies grecollatines captiven 4.000 joves a Tarragona

Comèdies i tragèdies grecollatines captiven 4.000 joves a TarragonaCedides - Ramon Torrents

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou èxitdeconvocatòria del Festival Juvenil de Teatre Grecollatí.Prop de 4.000 estudiants de secundàriahan pogut gaudir de la 21a ediciód'aquesta mostra,que ha tingut lloc a l'Auditòrium del Camp de Mart i al Teatre Tarragona el dimarts 19 d'abril.

Els estudiants, procedents de centres de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Osca i València han pogut veure obres d'Eurípides i de Plaute.

Tragèdia,comèdia i teatre musical

La tragèdia'Bacantes' d’Eurípides l’ha representat a migdia el grup Noite Bohemia de l’IES R. Menéndez Pidal de A Coruña. Hi han assistit1450 alumnes, pertanyents a 48 centres de secundària. I el mateix grup a la tarda ha posat en escena'Miles gloriosus' de Plaute, a la qual han assistit 1646 alumnes de 47 centres de secundària.

També a la tarda al Teatre Tarragona s’ha representat la comèdia'Miles gloriosus', per aconseguir més aforament i donar cabuda a tots els joves espectadors. Ho ha fet el Grup Clásicos Luna de l’IES Pedro de Luna de Zaragoza, i han fet una adaptació moderna de l’obra amb una part muscial. Hi han assistit 600 alumnes de 19 centres de secundària.

La Societat Catalana de Teatre Grecollatí és l'encarregada d'organitzar aquests festivals, que tenen per objectiu difondre els móns grec i romà.

tracking