Diari Més

Motor

El Repsol Racing Tour porta la moto de Marc Màrquez a Tarragona

L’exposició mostra la granota de competició de Dani Pedrosa, jocs virtuals i altres estris

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La moto amb la qual Marc Màrquez va guanyar el seu primer Mundial de MotoGP, la granota de competició de Dani Pedrosa, l’evolució de les llaunes de lubricants des dels anys 60, fotografies, jocs, composició del carburant i molt més al Repsol Racing Tour, una exposició que es va instal·lar ahir a Tarragona i que es podrà visitar fins el pròxim diumenge 24 d’abril, a l’avinguda President Lluís Companys. És una mostra itinerant que visita més de 50 països al llarg de l’any i que ha començat el seu recorregut per la demarcació fent la primera parada a Tarragona per seguir a Tortosa i Valls a l’abril i Reus al juny. Un total de 145 metres quadrats d’exposició que recullen les peces clau en la història de la competició de motor a l’Estat espanyol, com la moto amb la qual Marc Màrquez va guanyar el seu primer mundial de MotoGP l’any 2013, una granota de competició de Dani Pedrosa, així com altres objectes personals dels pilots com Ángel Nieto i Toni Bou. El seu objectiu és recollir els més de 45 anys de suport de la companyia als esports de motor. I és que aquest suposa per a Repsol un espai de proves per poder desenvolupar els carburants i lubricants que després arriben a les estacions de servei. Al mateix temps, també hi queda reflectit el suport de Repsol a l’esport base i als joves que comencen en les diferents disciplines, amb programes com l’Escola Monlau Repsol, el FIM CEV Repsol i el programa ADO.

L’exposició és gratuïta i no només està dirigida als amants del motor. A més, compta amb un espai infantil amb inflables a l’exterior de l’exposició per què els més petits també puguin gaudir d’aquesta experiència a través d’un circuit de més de 15 metres d’allargada.

Compta amb diversos espais interactius i tecnològics que permetran veure amb realitat augmentada les fitxes tècniques dels pilots o la informació de les diferents parts de les motos, així com una pantalla que mostra amb una càmera onboard, la visió que tenen els pilots des de la moto i reprodueix el soroll de la Honda. Un pòdium de realitat virtual permetrà que els més aficionats és puguin fer una fotografia al costat dels seus ídols amb l’eufòria d’haver guanyat una carrera i desprès poder-s’ho enviar al correu electrònic. I per posar a prova tota la informació del recorregut, un joc a través d’un test virtual de preguntes dels diferents estancs, que donarà la possibilitat de guanyar descomptes amb carburants de fins a 10 euros.

La moto de Màrquez arriba a Tarragona de la mà del Repsol Racing Tour

La moto de Màrquez arriba a Tarragona de la mà del Repsol Racing TourCedida

tracking