Diari Més

Tarragona 2017

La Generalitat amplia a 14,7 MEUR el pressupost per la construcció del Palau d'Esports

S'ha decidit realitzar el projecte en tres fases: obra civil, arquitectura i instal·lacions S'obriran nous concursos, en els quals no es permetrà que les empreses es facin enrere

Imatge virtual de la façana del futur equipament.

La segona adjudicatària del Palau d'Esports accepta ocupar-se de les obresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha acordat ampliar el pressupost de l’encàrrec efectuat a Infraestructures.cat d’execució de les obres de construcció del Palau d’Esports a la zona esportiva de Camp Clar a Tarragona, que passa de 12.403.395 euros a 14.700.000 euros i desglossar l’execució de les obres en les següents fases: obra civil, arquitectura i instal·lacions.

La fased'obra Civil té un pressupost de5.587.000 euros. A la fase d'arquitecturase li destinarà5.859.000 euros. Les instal·lacions comptaran amb un total3.254.000 euros.

El pressupost de cadascuna d’aquestes fases és indicatiu però la suma total és l’import màxim de l’encàrrec efectuat a Infrestructures.cat.

Així doncs, es deixa sense efecte l’encàrrec efectuat a Infraestructures.cat del manteniment de la infraestructura.S’estableix com a conseqüència de la modificació d’encàrrec i del desencàrrec, el cost de la redacció dels projectes (968.230,00€) i de l’actualització del calendari d’execució de l’actuació encarregada a Infraestructures.cat, així com l’aportació de la Generalitat de 15.668.230 euros, amb càrrec als pressupostos del Consell Català de l’Esport, que modifiquen i actualitzen les previstes en l’Acord aprovat pel Govern de 4 d’agost de 2015.

Tenint en compte que aquest poliesportiu esdevindrà una de les seus dels Jocs de la Mediterrània que se celebraran el mes de juliol de 2017, cal assegurar l’acabament de les obres en termini, motiu pel qual, atenent raons d’interès públic, es considera adient optimitzar tècnicament l’execució de l’actuació executant les obres en les tres fases abans esmentades.

tracking