Diari Més

Urbanisme

La setmana vinent comença l'enderroc de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil

Aquest dilluns es'ha fet l'acte de replanteig de la finca, on es construiran una trentena d'habitatges.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimartscomençaran els treballs previs per a l’enderrocament de l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil, situada als carrers López Peláez cantonada amb Josepa Massanes. En la finca que ara ocupa la caserna es construiran una trentena d'habitatges, aparcaments i locals comercials.Els edificis actuals de l'antic equipament policial tenen una superfície de 2442 m2 i es componen de planta baixa i una primera planta pel costat de López Peláez i planta baixa més tres pisos pel carrer Josepa Massanes.

L’enderrocament efectiues preveu que començi la pròxima setmanai aquestes farà manualment des de la planta tercera a la primera. Les parets i forjats sostre de la planta baixa s’enderrocaran a màquina.

Durant l’execució de les obres es tallarà el carrer Lopez Peláez i es deixarà un carril per la sortida de vehicles del Pàrquing Saavedra.

Els treballs tindran una durada de tres mesos i les executarà l’empresa SEMAC, per un import de 105.561,21 € més IVA

El conseller de Territori i president de Smhausa, Josep M. Milà, ha explicat que «finalitzat l’enderrocament, es construiran 30 habitatges, 31 aparcaments, a més de trasters i locals comercials a la planta baixa. Els nous habitatges tindran entre 65 i 105 m2, n’hi haurà de dues, tres i quatre habitacions. Els habitatges seran de qualitat i a preus assequibles». El cost de la construcció serà de 3,6 milions d’euros, que anirà a càrrec de Smhausa.

L'adquisició de l'edifici es va formalitzar l'any 2012.

Antiga caserna de la Guàrdia Civil de Tarragona

Antiga caserna de la Guàrdia Civil de TarragonaMarta Olivé

tracking