Diari Més

Port

Tarragona inaugura la temporada de creuers amb l'arribada del Saga Pearl II

Portarà 450 creuristes i estarà a la ciutat fins el dimecres a les 6 de la tarda

Tarragona inaugura la temporada de creuers amb l'arribada del Saga Pearl II

Tarragona inaugura la temporada de creuers amb l'arribada del Saga Pearl IICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El creuer ‘Saga Pearl II’ de la companyia Saga Shipping Company visita demàdimecres per primer cop Tarragona amb 450 creueristes a bord, en el que és el primer creuer de la temporada al Port de Tarragona.

El vaixell atracarà demà13 d’abril a les 8 hores a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant, procedent del port de València i estaràa la ciutat fins les 18 hores del mateix dimecres quan salparà cap a Roses. El ‘Saga Pearl II’ navega sota bandera de Malta i té una eslora de 164,3 metres.

Dels 450 passatgers, majoritàriament britànics, 191 han contractat excursions i la resta visitaràel territori de manera lliure. Els que han contractat les activitats es divideixen de la següent manera: 12% a l’abadia de Montserrat; 24% visita a la Tarragona Romana; un 14% visitaran el Delta de l’Ebre; i el 50% realitzaran un tour per Tarragona.

Aquesta temporada s’ha introduït una nova excursió, dintre de l’ampli ventall d’activitats que s’ofereixen a les companyies de creuers que aposten pel Port de Tarragona. La possibilitat de visitar el Delta de l’Ebre completa l’àmplia oferta cultural i d’oci que s’ofereix als passatgers, l’objectiu és que els creueristes descobreixin el potencial cultural, d’oci, etnoturístic i turístic il·limitat que té el territori.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzaràpel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de dimecres a les 00.00h i durant tot el dia els vianants i runners només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat de les persones es prohibeix el pas a ciclistes i patinadors durant el dimecres 13 d’abril.

Es preveuen 22 creuers durant la temporada

Tarragona Cruise Port Cosa Daurada estàrecollint els fruïts de l’estratègia iniciada, ara fa tres anys, i es consolida com una destinacióexclusiva i de destíde creuers a nivell internacional al Mediterrani. Per aquest 2016 les previsions són de rebre 22 creuers, el doble de creuers que l’any passat van atracar a les instal·lacions del Port.

tracking