Diari Més

Ensenyament

Nou centres educatius tarragonins elaboren i presenten els 'Murs per la Pau'

La plaça Verdaguer va ser l'escenari del manifest elaborat pels alumnes durant l'últim trimestre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Verdaguerha estat l'escenari, aquest dimarts, de la culminació del projecte educatiu'Murs per la Pau' en el qual hi han participat nou centres educatius de la ciutat.

Desprès de les activitats portades a terme durant el primer trimestre del curs entorn als contes i poemes per la Pau i de la celebració conjunta del DENIP (Dia Escolar de la no Violència i la Pau), que tots els centres participants van realitzar el 29 de gener d’enguany al Palau Firal i de Congressos, arriba la culminació de la proposta “Murs per la Pau” –realitzada durant el segon trimestre- , amb la presentació conjunta de tots els treballs en l'acte a la plaça Verdaguer.

Els treballs realitzats entorn al tema dels alfabets per construir paraules sobre la Pau, ha estat coordinat per les assessores de plàstica de l’IMET.

Aquest és un acte organitzat dins del projecte d’Educació per la Pau, impulsat pel Grup de Tarragona de la Xarxa d’educadors i educadores per a una ciutadania global d’Oxfam-Intermón, amb el recolzament i la participació de la Conselleria d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona –a través de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona–, de la Conselleria de Cooperació i el Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Tarragona, de l’Escola Municipal de Música de Tarragona, i compta amb la implicació i el treball de les escoles participants: Col·legi El Carme, Col·legi La Salle Torreforta, Col·legi Santa Teresa de Jesús, Col·legi Vedruna-Sagrat Cor, Escola El Miracle, Escola Pau Delclòs, Escola de Pràctiques, Escoles d’Educació Especial Estela, Sant Rafael i Solc i l’Institut Pons d’Icart.En aquesta ocasió l’activitat comptava, també, amb la col·laboració de l’ONCE- Tarragona.

El manifest, una vegada llegit pels alumnes i expressat visualment als plafonsdistribuïts per la plaça, també van ser traslladats a l'alfabet braille. Tot l'acte va estar acompanyat pels tocsofertspel grup de gralles i timbal de l'EscolaMunicipal de Música.

Nou centres educatius tarragonins elaboren i presenten els 'Murs per la Pau'

Nou centres educatius tarragonins elaboren i presenten els 'Murs per la Pau'Diari Més

Nou centres educatius tarragonins elaboren i presenten els 'Murs per la Pau'

Nou centres educatius tarragonins elaboren i presenten els 'Murs per la Pau'Diari Més

tracking